Børn og familie


Udforsk kunsten gennem brætspil for hele familien og overraskende omvisninger, slip kreativiteten løs i Børnenes Værksted og Tegnesalen og få spændende ideer til at være kreativ derhjemme.

På SMK er der mange muligheder for at slippe fantasien og nysgerrigheden løs. Hver weekend inviterer vi inden for i Børnenes Værksted, hvor du kan slippe din indre kunstner løs og én dag om måneden slår vi dørene op til Søndag for Børn. En dag med ekstra fokus på aktiviteter i børnehøjde.

Hver søndag kan I gå med omviseren på opdagelsen, når vi udforsker museets faste udstillinger i børnehøjde. I kan altid besøge Tegnesalen og fatte blyant og papir og give jeres bud på skulpturerne i rummet. I kan også spille Match-SMK i udstillingen Europæisk Kunst 1300-1800, som er et brætspil for hele familien – særligt for børn mellem 6 og 10 år.


Praktisk information

Kan I spise jeres madpakke på SMK? Hvor stiller I klapvognene? Og hvor kan I lægge jeres overtøj? Få svarene på alle jeres praktiske spørgsmål

Kalender

Børneomvisning


Tag med, når vi udforsker kunsten i børnehøjde.
Hver søndag kl. 13.

Billedskole for børn

Billedskole

Fordyb dig i kunsten, eksperi- mentér og slip fantasien løs. På billedskolen tegner og maler vi og laver grafik og skulpturer.

http://www.smk.dk/besoeg-museet/kalender/

Børnenes Værksted

Slip fantasien løs og fold dig ud i byens bedste børneværksted. Hver lørdag og søndag.
Pris: 30 kr. + dagsbillet

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Hold en anderledes børnefødselsdag, hvor dagens fødselar sammen med sine venner kan slippe fantasien løs.

Tegnesalen

Tegning skærper iagttagelsen. Grib blyant og papir og lad dig inspirere af rummets skulpturer.