Kalender

Artist talk: Rasmus Nielsen (SUPERFLEX)

Dato: 11. apr. 2018
Tidspunkt: 18:00 - 18:30
Pris: Gratis med billet til SMK eller SMK Årskort

Lyt med, når vi inviterer til artist talk i udstillingen Art in the Making. Kom med bag kulisserne og ind i arbejdsværelset, når kunstner Rasmus Nielsen (SUPERFLEX) møder Marianne Torp, overinspektør og seniorforsker på SMK, til en talk om kreativitet og kunstneriske processer.

Om Superflex
Rasmus Nielsen, Bjørnstjerne Reuter Christiansen og Jakob Fenger udgør kunstnergruppen SUPERFLEX, der har arbejdet sammen siden 1993. Superflex forholder sig helt konkret til den aktuelle virkelighed, vi lever i, og har det sociale og kollektive som omdrejningspunkt i deres projekter – de bruger kunsten som værktøj.

Kunstnergruppen har tidligere udstillet på blandt andet Kunsthal Charlottenborg, Kunsthalle Basel i Schweiz og Tate Modern i London.

Få en smagsprøve

Hør Bjørnstjerne Reuter Christiansen tale om SUPERFLEX' praksis:

Flere oplevelser?
I anledning af udstillingen Art in the Making inviterer SMK til særomvisninger, tegnworkshops, artist talks og meget mere. Se hele programmet

Praktisk information

Arrangementet er gratis med billet til SMK eller SMK Årskort. Tilmelding ikke nødvendig. Begrænset antal pladser.

Artist talken er en del af SMK Onsdag

Om SMK Onsdag
Hver onsdag holder vi åbent til kl. 20. Du kan tage med på en art talk og opleve SMK’s udstillinger om aftenen. Og så byder vi altid på en særlig overraskelse i form af eksempelvis koncertomvisninger, ballet og artist talks.


SMK Onsdag er støttet af Bikubenfonden

SMK Logo