Kalender

Bevaringslaboratoriet bag facaden: Blomsterbilleder

Dato: 20. feb. 2013
Tidspunkt: 16:00 - 17:00
Pris: Gratis

Frem til SMK store forårsudstilling i 2013 Blomster og verdenssyn inviterer Bevaringsafdelingen Museumsklubben til flere eksklusivt arrangementer bag om facaden, der giver indblik i deres arbejde med at restaurere, konservere og klargøre de fantastiske blomsterværker – hvoraf mange aldrig har været udstillet før.

På grund af stor interesse er det lykkedes at arrangere tre yderligere besøg i Bevaringslaboratoriet.

Arbejdet med at restaurere de mange pragtværker til udstillingen Blomster og verdenssyn har været i gang i flere år. Nu kan Museumsklubben komme helt tæt på den sidste del af det fascinerende arbejde, der vækker billederne til live og afdækker ny viden og indsigt. Kom med helt ind i bevaringsafdelingens laboratorium. Hør om arbejdsprocesserne og få et unikt indblik i det tekniske arbejde med de spektakulære blomsterbilleder.

NB: Der har været et stort antal af de tilmeldte, der ikke mødte op til de sidste arrangementer i Bevaringslaboratoriet. Husk at selvom tilbuddet er gratis, så lægges der kræfter i at lave arrangementerne, og hvis pladserne står tomme, er det ekstra ærgerligt, når så mange er interesseret i at deltage.

Der er plads til max. 20 deltagere. Tilmelding nødvendig. Klik her

Vi mødes i Skulpturgaden

Læs mere om Museumsklubben her

SMK Logo