Kalender

Eksklusivt masterclass i blomstermaleri- og tegning

Dato: 14. sep. 2013 - 15. sep. 2013
Tidspunkt: 11:00 - 16:00
Pris: 950 kr. eksl. gebyr

Udforsk blomstermaleriets fascinerende detaljer og få indblik i dets forskellige teknikker og verdenssyn, mens du udvikler dit tegne- og maletalent.

I foråret 2013 sætter Parkmuseerne fokus på blomster i kunsten, naturen og videnskaben. I Parkmuseernes masterclass får du mulighed for at fordybe dig praktisk i blomstermaleriet med kyndig vejledning fra SMK’s kunstlærere.

Tegne- og maleundervisningen suppleres af tankevækkende oplæg i SMK’s blomsterudstilling og i udstillingen Flora Islamica – plantemotiver i islamisk kunst på Davids Samling. Her får du indblik i, hvordan måden vi ser og afbilder blomster på, fortæller om vores verdenssyn.

Undervisningsforløbet foregår over to dage fra 11-16 med frokostpause midt på dagen. Parkmuseerne sørger for materialer til undervisningen, så alt du skal medbringe er dig selv, din nysgerrighed og lyst til at lære – og evt. en madpakke, som kan nydes i de grønne områder lige udenfor eller i værkstedet (og ellers er der mulighed for at købe mad i SMKs café). Der vil være kaffe og the ad libitum.

Der er plads til 10 deltagere på hvert hold.

Dato: 14.-15. september kl. 11-16.
Sted: Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50,1307 København K
Pris: 950 kr. eksl. gebyr
Du får: et forløb med 2 undervisningsdage á 5 timer inkl. entré til de involverede museer, kaffe og te ad libitum, tegneredskaber og materialer samt Parkmuseernes udgivelse Se-tegn-mal Blomster.
Mødested:
Informationen på SMK
Billetter: billetlugen.dk

Læs om masterclass-forløbet 29.-30. juni

Hans Simon Holtzbecker, Et udsnit af Have-tulipan (Tulipa Gesneriana L.) fra blomsterbogen Gottorfer Codex, 1649-1659.
SMK Logo