Kalender

Familien i kunsten: En samtale med Merete Pryds Helle

Dato: 22. okt. 2017
Tidspunkt: 15:00 - 16:00
Pris: Voksne: 160 kr. Unge under 30: 130 kr. Årskortindehavere: 50 kr.
Link: Køb billet

Oplev den prisbelønnede forfatter Merete Pryds Helle i samtale med SMK's direktør Mikkel Bogh, når de taler om familien i kunsten.

"Ingen siger, at vi skal tale om familien, og dog gør vi det ene tiden, næsten på samme måde, som vi taler om vejret. Familien er på godt og ondt uomgængelig for de fleste. Den er eksistentielt grundstof", fortæller Mikkel Bogh.

Merete Pryds Helle er en af dem, der har brugt familien som grundstof i kunsten. I slægtskrøniken Folkets skønhed beskriver hun sin egen opvækst på Langeland. Romanen vandt De Gyldne Laurbær 2016 og Politikens Litteraturpris 2016.
Køb billet

Hele efteråret og vinteren har SMK en række arrangementer, der centrerer sig om familien i anledning af særudstillingen Gillian Wearing – Family Stories.

Se hele arrangementsoversigten.

Praktisk information

Det er en god idé at komme i god tid, hvis du skal besøge vores gratis garderobe inden. Større tasker (over 30x30x30cm) må ikke medbringes på grund af sikkerhedshensyn. 

Gratis ledsager-fordelen på årskort gælder kun regulær entré og er undtaget særarrangementer. Husk at medbringe årskort.

Arrangementet finder sted på Scenen.

SMK Logo