Kalender

Jazz for Kids: Dyr og Planter på Jupiter

Dato: 17. okt. 2012
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Pris: Gratis
Sted: Scenen

I efterårsferien inviterer SMK og Copenhagen Jazz Festival til tre dage i fantasiens verden for børn i skolealdren. Museets kreative værksted rykker ud på Scenen, hvor børnene udfordres med et musikalsk planettema i tre variationer. Bevæbnet med intergalaktiske byggematerialer, himmelske farver og rumværktøj, skal der tegnes, males og bygges alt fra storby-aliens og flyvende rumtaxaer - til mystiske fantasidyr og iskolde planetlandskaber.

Hver dag vil Morten Lindberg aka Master Fatman i selskab med en særlig musikalsk gæst være med til at sætte fantasien i sving hos børnene via et specialdesignet lydspor sammensat af forunderlige musik fra en af landets mest utrolige pladesamlinger.


Dyr og Planter på Jupiter
Hvordan ville dyr og planter tage sig ud, hvis man opdagede en ukendt regnskov på den største planet i vores solsystem? Ville de ligne dem vi kender fra vores egen verden, eller se helt anderledes ud?
Den 17. oktober kl. 13-16 på Scenen

Vulkaner, isørkener og andre landskaber på Neptun
Neptun er den ottende planet i vores solsystem, og samtidig den der befinder sig længst væk fra solen. Neptuns overfladetemperatur er som regel tæt på − 210 °C, noget af det koldeste i solsystemet, men Neptuns indre er derimod omkring 7000 °C, og dermed varmere end solens overflade. Men hvordan ser Neptun ud? Er der vulkaner, som sprøjter varm lava udover den iskolde overflade? Og er der kaktusser i en isørken?
Den 18. oktober kl. 13-16 på Scenen

 


Jazz for Kids
SMK Logo