Kalender

Jazz for Kids: Storby og Maskiner på Saturn

Dato: 16. okt. 2012
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Pris: Gratis
Sted: Scenen

I efterårsferien inviterer SMK og Copenhagen Jazz Festival til tre dage i fantasiens verden for børn i skolealdren. Museets kreative værksted rykker ud på Scenen, hvor børnene udfordres med et musikalsk planettema i tre variationer. Bevæbnet med intergalaktiske byggematerialer, himmelske farver og rumværktøj, skal der tegnes, males og bygges alt fra storby-aliens og flyvende rumtaxaer - til mystiske fantasidyr og iskolde planetlandskaber.

Hver dag vil Morten Lindberg aka Master Fatman i selskab med en særlig musikalsk gæst være med til at sætte fantasien i sving hos børnene via et specialdesignet lydspor sammensat af forunderlige musik fra en af landets mest utrolige pladesamlinger.


Storby og maskiner på Saturn
Tænk hvis der boede levende, menneske-lignende væsener på Saturn... Hvordan ville de se ud? Og hvordan ville de indrette sig i en storby? Hvordan ville deres transportmidler se ud?

Den 16. oktober kl. 13-16 på Scenen

Dyr og Planter på Jupiter
Hvordan ville dyr og planter tage sig ud, hvis man opdagede en ukendt regnskov på den største planet i vores solsystem? Ville de ligne dem vi kender fra vores egen verden, eller se helt anderledes ud?
Den 17. oktober kl. 13-16 på Scenen

Vulkaner, isørkener og andre landskaber på Neptun
Neptun er den ottende planet i vores solsystem, og samtidig den der befinder sig længst væk fra solen. Neptuns overfladetemperatur er som regel tæt på − 210 °C, noget af det koldeste i solsystemet, men Neptuns indre er derimod omkring 7000 °C, og dermed varmere end solens overflade. Men hvordan ser Neptun ud? Er der vulkaner, som sprøjter varm lava udover den iskolde overflade? Og er der kaktusser i en isørken?
Den 18. oktober kl. 13-16 på Scenen

 


Jazz for Kids
SMK Logo