Kalender

Jazz for Kids: Vulkaner, isørkener og andre landskaber på Neptun

Dato: 18. okt. 2012
Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Pris: Gratis
Sted: Scenen

I efterårsferien inviterer SMK og Copenhagen Jazz Festival til tre dage i fantasiens verden for børn i skolealdren. Museets kreative værksted rykker ud på Scenen, hvor børnene udfordres med et musikalsk planettema i tre variationer. Bevæbnet med intergalaktiske byggematerialer, himmelske farver og rumværktøj, skal der tegnes, males og bygges alt fra storby-aliens og flyvende rumtaxaer - til mystiske fantasidyr og iskolde planetlandskaber.

Hver dag vil Morten Lindberg aka Master Fatman i selskab med en særlig musikalsk gæst være med til at sætte fantasien i sving hos børnene via et specialdesignet lydspor sammensat af forunderlige musik fra en af landets mest utrolige pladesamlinger.


Vulkaner, isørkener og andre landskaber på Neptun
Neptun er den ottende planet i vores solsystem, og samtidig den der befinder sig længst væk fra solen. Neptuns overfladetemperatur er som regel tæt på − 210 °C, noget af det koldeste i solsystemet, men Neptuns indre er derimod omkring 7000 °C, og dermed varmere end solens overflade. Men hvordan ser Neptun ud? Er der vulkaner, som sprøjter varm lava udover den iskolde overflade? Og er der kaktusser i en isørken?
Den 18. oktober kl. 13-16 på Scenen

 


Jazz for Kids
SMK Logo