Kalender

Elmgreen & Dragset. Det adfærdsregulerede begær. Kunst i Kantinen

Dato: 26. sep. 2012
Tidspunkt: 18:00 - 20:00
Pris: 75 kr. (Studerende: 50 kr. Desuden er et begrænset antal billetter sat til salg til en klubpris på 50 kr.)
Sted: Mødestedet

SMK inviterer til en ny form for forelæsninger under overskriften "Kunst i Kantinen". Forelæsningerne er til alle dem, der er sultne på lækker suppe og dybdegående viden om moderne kunst. Mens suppen simrer, introducerer museets forskere og formidlere udvalgte værker som eksempel på særlige tematikker, tendenser, problematikker og konsekvenser inden for den moderne kunst og samtidskunsten.

26. september er den populære kunstnerduo Elmgreen & Dragset i fokus ud fra spørgsmålet om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem hospitalsstuer og museets udstillingsrum. I deres værker undersøger Elmgreen & Dragset, hvordan især offentlige rum påvirker vores adfærd, vores sociale relationer og vores begær. Med afsæt i en stor installation af kunstnerduoen dykker museumsinspektør Marianne Torp ned i gabet mellem kontrol og længsler.

Efter forelæsningen serveres suppen i museets medarbejderkantine, hvor der også er tid til spørgsmål og debat. Pris 75 kr. (Studerende: 50 kr. Desuden er et begrænset antal billetter sat til salg til en klubpris på 50 kr.) Suppe og en øl eller sodavand er inkluderet i prisen. Køb billetter her.

Arrangementet er desværre udsolgt!

SMK Logo