Kalender

Udsolgt! Kirsten Justesen. Det feministiske blik. Kunst i Kantinen

Dato: 18. apr. 2012
Tidspunkt: 18:00 - 20:00
Pris: 75 kr. (klubmedlemmer og studerende 50 kr.)
Sted: Mødestedet

SMK inviterer til en ny form for forelæsninger under overskriften "Kunst i Kantinen". Forelæsningerne er til alle dem, der er sultne på lækker suppe og dybdegående viden om moderne kunst. Mens suppen simrer, introducerer museets forskere og formidlere udvalgte værker som eksempel på særlige tematikker, tendenser, problematikker og konsekvenser inden for den moderne kunst og samtidskunsten.

Kirsten Justesen
Den 18. april går den fremtrædende skulptør og body-artist Kirsten Justesen og museumsinspektør Birgitte Anderberg i dialog om 1960'ernes og 70'ernes eksperimenterende kunstscene med fokus på kønnets politik og dens betydning for produktionen og fortolkningen af kunst.

Efter forelæsningen serveres suppen i museets medarbejderkantine, hvor der også er tid til spørgsmål og debat. Pris 75 kr. (Klubmedlemmer og studerende 50 kr.) Suppe og en øl eller sodavand er inkluderet i prisen.

Der er desværre ikke flere billetter til arrangementet. Næste gang, der er Kunst i Kantinen, er 16. maj 2012. Læs om Kunst i Kantinen 16. maj

 

SMK Logo