Kalender

Live Magasin

Dato: 14. sep. 2012
Tidspunkt: 20:00 - 22:00
Pris: Tilmelding via www.zetland.dk
Sted: Scenen

Zetland Live er en farverig fusion mellem et sceneshow og et papirmagasin. I anledningen af festivalen udgiver og opfører holdet bag Zetland en særudgave, der sætter fokus på forholdet mellem kunsten og samfundet - og genopliver dermed ånden fra 1950'er-tidsskifter som Heretica og Vindrosen, der dengang satte kul på tidens litteratur- og kunstdebat.


Zetland Live kombinerer journalistik, musik, debat, lyd og billeder med løjerlige, bevægende og vilde historier fra virkelighedens verden: Hvad er der blevet af de danske kunstmanifester, siden Ole Wivel skrev, at Danmark befinder sig i "et sjælens frostklima, hvor kun de eksistentielle problemer har gyldighed"? Hvad er på spil i dag, når en arbejder tager på rejse i litteraturhistorien og Pelle Erobrerens fodspor? Og er det faktisk popmusikken, der har stillet kunsthistoriens mest relevante spørgsmål gennem tiden?

Kom og mød nogle af tidens mest interessante journalister, fotografer, kritikere, kunstnere, filmskabere og radiomagere og hør deres bud på, hvor kunsten og samfundet støder sammen i dag. Zetland Live slutter, som altid, med en fællessang af den gamle skole. Og bagefter er der drinks i baren, plader på pladespilleren og tid til at hive fat i kraven på aftenens bidragydere.

Book din billet her

SMK Logo