Kalender

SMK Fridays feat. Frost Festival – Tæt på

Dato: 19. feb. 2016
Tidspunkt: 16:00 - 22:00
Pris: Gratis

KUNST + KONCERT + TALKS + SOCIALE EKSPERIMENTER + FREDAGSBAR

Vær med, når vi sammen med Frost Festival går helt tæt på til årets første SMK Fridays. Denne aften kan du gå på opdagelse i SMK's nye særudstilling Tæt på – Intimiteter i kunsten, og du kan endda udforske det intime i kunsten med en, du aldrig før har mødt. Aftenen byder også på koncert midt i kunsten, videokunst, sociale eksperimenter og en lille smule sex-magi.

Følelser og stemninger
Hvordan ser følelser og stemninger ud, når de udtrykkes i kunsten? Og hvordan skildres det intime og det private mellem mennesker? Det undersøger SMK’s direktør Mikkel Bogh i udstillingen Tæt på – Intimiteter i kunsten. Denne aften kan du høre Mikkel Bogh i samtale med kurator og kunstanmelder Mathias Kryger.

Socialt eksperiment
Du kan gå på opdagelse i vores nye særudstilling til kl. 21, og denne aften kan du endda opleve den sammen med en, du aldrig
før har mødt. På tærsklen til udstillingen kobler Nadja Pass fra Borgerlyst og Samtalesaloner dig sammen med en af de andre gæster og giver jer en samtalemenu. Den bringer jer tættere på værkerne. Og på hinanden. 

Du kan også tage med SMK’s kunstformidler og kunstner Annette Skov på jagt efter intimiteter på museet. Sammen undersøger vi blandt  andet, hvor der er varmest, og hvor man kan komme tættest på.

Koncert med Synd og Skam
Sammen med Frost Festival har vi inviteret bandet Synd og Skam, der er kendt for deres kompromisløse kunstneriske og musikalske u-vendinger og brud med forventninger, ind på SMK. Hele ugen op til denne aften har Synd og Skam arbejdet på en koncert komponeret særligt i og til en af museet store sale.

Denne aften kan du opleve resultatet, der er skræddersyet til SMK, på nært hold midt i kunsten. 

Art Talks, videokunst og kunstner-DJ
I løbet af aftenen kan du følge med vores kunstformidlere på en stribe Art Talks, der zoomer ind på museets mest intime kunstværker.

I Skulpturgaden kan du nyde kunst, mad og drinks, mens aftenens kunstner-dj's, kunstnergruppen Squash Club, vender plader kl. 20-22. På Scenen kan du i løbet af aftenen se videoværker af Jesper Just og Lea Porsager.


Tilmeld dig SMK Fridays på Facebook

SMK Fridays støttes af Bikubenfonden

SMK Logo