Kalender

SMK Fridays feat. Cph Art Week

Dato: 26. aug. 2016
Tidspunkt: 16:00 - 22:00
Pris: Gratis

SMK Fridays er tilbage og kickstarter sammen med Cph Art Week kunstsæsonen med gardenparty, performances, musik, bløde berøringer, duftterapi og havedrinks.

Sæsonens første SMK Fridays er blevet til i samarbejde med Cph Art Week, der åbner for en hel uges kunst under temaet: Open Gestures. Denne fredag rykker SMK Fridays helt ud i Museumshaven, hvor der er sensommerstemning med performances, drinks, gadekøkken og speedbådssejlads. 

Forvandlet forhal 
Aftenens special guest er 35-årige amerikansk-dominikanske Isabel Lewis, som er internationalt berømmet for sine sociale Occations.

Lewis inviterer publikum helt ind i sine live performances, hvor hun mixer teknik, natur, vibrationer og dufte. Lewis omdanner SMK’s forhal til en energifyldt lounge med musik, dufte, planter og dans, akkompagneret af dansekollektivet Fanclub. 

Gok i hovedet og bløde berøringer
SMK Fridays præsenterer også i aften komponisten Jeppe Ernst, der viser sine nye kompositioner: Lydløs musik spillet på kroppe. Ernst bevæger sig altså uden om musikkens normalbegreber med fire stykker uden lyd, som klassiske musikere fremfører live – på hinandens kroppe

Titler som Offertorium og The physical treatment giver et fingerpeg om oplevelsen, hvor musikerne spiller lydløse kompositioner via berøringer. Publikum bliver vidne til tavs musik, nøgne kroppe, bløde berøringer, gok i hovedet, kradsende negle – og sågar: Let klemning af testikler.

En ny audioguide til SMK
Kunstner Christian Falsnaes har skabt en ny audioguide til SMK, som har premiere denne aften. Med hans utraditionelle audioguide bliver man dirigeret til at sætte sig selv i spil i kunsten og skabe performancen Tusind Ansigter. Christian Falsnaes fortæller også om audioguiden i en talk. Husk at tage smartphone og høretelefoner med.

Drinks og en særlig is
Som sædvanlig vil det være muligt at købe mad og drinks, men SMK Fridays-menukortet har denne gang fået et helt særlig twist: en SMK-is specialproduceret af Østerberg is. SMK-isen sælges kun denne aften.

Og meget mere… bl.a. omvisninger og talks, fjernstyret bådsejlads i havebassinet og mulighed for at tegne i tre dimensioner med en VR-maske på hovedet. Som en del af åbningen af Cph Art Week vil der mellem SMK og Charlottenborg køre særlige shuttlebusser inkl. performance.

Følg med på Facebook


SMK Fridays støttes af Bikubenfonden
SMK Fridays feat. Cph Art Week er begyndelsen på en helt ny række af SMK Fridays. Bikubenfonden har støttet de seneste tre års SMK Fridays – og fonden har nu med endnu en bevilling sikret, at de populære SMK Fridays kan fortsætte i de kommende tre år.

SMK Logo