Kalender

Søndag for børn

Dato: 3. mar. 2013
Tidspunkt: 10:00 - 15:00
Pris: Varierende priser alt efter aktivitet
Sted: Børnenes Værksted - Scenen - Caféen

Skab selv, ta' på børneomvisning og lad op i Caféen
Søndag for børn præsenterer et program fyldt med oplevelser for hele familien. På Scenen er alle inviteret til at udforme et stort fælles kunstværk i samarbejde med museets kunstnere, og i Børnenes Værksted kan børn skabe kunstværker med materialer af enhver art. Museets Café serverer hyggelig familiebrunch, og der er børneomvisninger på tværs af museets samlinger i løbet af dagen.

Program:

Tegnesalen
I finder tegnesalen i præsentationen af Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900. Grib papir og blyant og deltag i konkurrencen om månedens tegning.
Kl. 10-17 (Gratis)

"Match-SMK"
Prøv familiespillet "Match-SMK" i præsentationen af Europæisk Kunst 1300-1800. Spillet er et tilbud særligt til familier med børn fra 6 års alderen, som i udstillingen kan sætte sig ved et af bordene, tale om malerierne og dyste om at vinde spillet.
Kl. 10-17 (Gratis)

Himlen er fyldt med...
I kunsten og fantasiens verden kan himlen være fyldt med: skyer, lyn, snevejr, fugle, fly, drager, engle, Harry Potter på en Nimbus 2000, hekse, bevingede væsener, flyvende tallerkener og raketter på vej til månen. I dag laver vi et stort svævende fællesværk med alt, der hører himlen til.
Kl. 11-15. Scenen (Gratis)

Børnenes Værksted
Kunstneriske udfordringer i ler, papir, lærred, maling, blyanter, limpistoler og pensler.
Kl. 10.30-16.30 (45 kr.)

Caféen
Kom til hyggelig familiebrunch i museets café! Alle søndage serverer Caféen smagfuld brunch for både børn og voksne. Der kan reserveres bord på telefon: 33 74 86 65
(169 kr. voksne/65 kr. børn inkl. kaffe, the og vand ad libitum samt lille glas juice)
Kl. 10.30-15

Børneomvisning: Himlen er fyldt med...
Himlene på malerier kan være fyldt med alt muligt forskelligt, lige fra engle og dæmoner til skyer, måner og stjerner. Vi går på opdagelse i himmelrummet og ser, hvad der gemmer sig.
Kl. 13. (Gratis)

SMK Logo