Kalender

Søndag for børn

Dato: 1. sep. 2013
Tidspunkt: 10:00 - 15:00
Pris: Varierende priser alt efter aktivitet
Sted: Børnenes Værksted - Scenen - Caféen

Skab selv, ta' på børneomvisning og lad op i Caféen
Søndag for børn præsenterer et program fyldt med oplevelser for hele familien. På Scenen er alle inviteret til at udforme et stort fælles kunstværk i samarbejde med museets kunstnere, og i Børnenes Værksted kan børn skabe kunstværker med materialer af enhver art. Museets Café serverer hyggelig familiebrunch, og der er børneomvisninger på tværs af museets samlinger i løbet af dagen.

Program:

Tegnesalen
I finder tegnesalen i præsentationen af Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900. Grib papir og blyant og deltag i konkurrencen om månedens tegning.
Kl. 10-17 (Gratis)

"Match-SMK"
Prøv familiespillet "Match-SMK" i præsentationen af Europæisk Kunst 1300-1800. Spillet er et tilbud særligt til familier med børn fra 6 års alderen, som i udstillingen kan sætte sig ved et af bordene, tale om malerierne og dyste om at vinde spillet.
Kl. 10-17 (Gratis)

Trådene trækkes
Gavebånd, tørresnore, sejlgarn, strikkegarn og plastiksnor, er på programmet denne søndag. Og så skal vi ellers have viklet hele sceneområdet ind i snor og garn, så det hele bliver totalt indviklet. Kom og vær med til at trække trådene.
Kl. 11-15. Scenen (Gratis)

Børnenes Værksted
Kunstneriske udfordringer i ler, papir, lærred, maling, blyanter, limpistoler og pensler.
Kl. 10.30-16.30 (45 kr.)

Caféen
Kom til hyggelig familiebrunch i museets café! Alle søndage serverer Caféen smagfuld brunch for både børn og voksne. Der kan reserveres bord på telefon: 33 74 86 65
(169 kr. voksne/65 kr. børn inkl. kaffe, the og vand ad libitum samt lille glas juice)
Kl. 10.30-15

Børneomvisning i samlingerne
Omvisninger for børn ifølge med voksne hver søndag.
Kl. 12 (Gratis)

SMK Logo