Kalender

Søndag for børn: Høsten

Dato: 1. okt. 2017
Tidspunkt: 11:30 - 15:30
Pris: Varierende efter aktivitet

Så skal der høstes – æbler, pærer, appelsiner, bananer, græskar, bønner, rosenkål. Der er er ingen grænser for, hvad der kan høstes. Men det er dig der skal tegne det. Bagefter hænger vi det hele op, så vi kan se årets høst.

Du kan også tage med på en omvisning i børnehøjde eller slå dig løs i Børnenes Værksted, hvor vi klipper, klistrer, former og bygger med alverdens sjove materialer.

Scenen
Lad fantasien spire og tegn efterårets høst ind. Du kan lade dig inspirere af Østre Anlægs tiltagende efterårsfarver lige uden for vinduet eller helt selv bestemme, hvordan årets høst ser ud. 
Kl. 11.30-15.30 (Gratis, når entréen er betalt)

Børnenes Værksted
Tag mor og far under armen og kom op i Børnenes Værksted, hvor vi tegner og laver skulpturer af alle mulige forskellige familier i anledning af efterårets store særudstilling Gillian Wearing - Family Stories, der åbner 12. oktober.
(Alder: 3 år og op)
Kl. 11.30-16.30 (30 kr. + dagsbillet)

Børneomvisning
Kom med en af vores dygtige omvisere på søndagstur og se nærmere på, hvordan kunsten viser familien frem på både godt og ondt. Vi snakker om, hvad en familie eller et fælleskab betyder for os hver især og om, hvad der gør den eller det helt specielt, irriterende og helt uundværligt!
(Alder: 4-12 år)
Kl. 13-13:45 (Gratis, når entréen er betalt)

Tegnesalen
Dybt inde i udstillingen Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900 gemmer sig en sal, hvor du kan slippe kreativiteten løs med blyant og papir. 
Kl. 11-17 (Gratis, når entréen er betalt)

Stil sult og tørst i caféen
Besøg caféen Depanneur, som serverer varme og kolde drikkevarer samt lækre småretter, når sulten melder sig. 
Kl. 11.00-17

SMK Logo