Kalender

Henrik Olesen. Afsked med forældrene

Dato: 23. maj. 2014 - 28. sep. 2014
Tidspunkt: 10:00 - 17:00
Pris: Gratis

Hvordan skaber man sin egen identitet, og hvilken rolle spiller kunst i den proces? Det undersøger Henrik Olesen, sammen med Daniel Buchholz og Christopher Müller, i udstillingen Afsked med forældrene.

I udstillingen kan du gå på opdagelse i en overvældende samling af malerier, bøger, fotografier, videoer, lyd og tegninger. Ca. 250 værker er bragt sammen i udstillingen, hvor de etablerer alternative forbindelser og skaber personlige, historiske og politiske betydninger og fortællinger.

Udstillingen fungerer som én stor collage, der udfolder et bud på den identitetsudvikling, som vi alle sammen oplever. Afsked med forældrene udforsker nemlig det grænseland, vi står i, når vi gør op med det velkendte "forældrene" for at begive os ud på usikker, ukendt grund i søgen efter vores identitet.

Læs mere om udstillingen

Et personligt udgangspunkt for en generel fortælling

Sammensætningen af de mange værker, som du kan opleve i udstillingen, udspringer af de tre kuratorers personlige afsøgningsproces men peger også på mekanismer, ønsker og intuitioner, som er byggestenene for enhver formning af identitet.

Læs om Henrik Olesen


Gå på opdagelse i det overdådige arkiv af malerier, fotografier, videoer, ord, tegninger og bøger fra 23. maj - 28. september 2014.

SMK Logo