Nyheder

Nyt om kunsten | Det sker | 31.aug.2010

Bob Dylan på Statens Museum for Kunst

Lørdag den 4. september åbner udstillingen "Bob Dylan. The Brazil Series" på Statens Museum for Kunst. Bob Dylan har skabt værkerne særligt med udstillingen for øje, og det er således første gang de ser dagens lys ved åbningen i København. Du kan ligeledes læse om omvisninger i udstillingen samt om et enestående foredrag ved udstillingens kurator, Kasper Monrad.

Bob Dylan. The Brazil Series
Bob Dylan har været aldeles flittig som billedkunstner siden 1960’erne, og hans billedkunst er præget af samme kontante trang til fornyelse som den, der kendetegner hans musik. Multikunstneren har dog længe holdt denne mere ukendte side af sit alsidige talent for sig selv, og det er først inden for de sidste tre år, at han offentligt har trådt frem i rollen som maler med udstillinger af akvareller og tegninger. På efterårets store udstilling på Statens Museum for Kunst viser Bob Dylan for første gang malerier i stort format under titlen The Brazil Series, der består af 40 akrylmalerier og 8 tegninger. Det er helt nye værker, der først ser offentlighedens lys ved åbningen i København
Lørdag den 4. september 2010 - 30. januar 2011. Entré 95 kroner.

Foredrag om Bob Dylan udstillingen
Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få et indblik i billedkunstneren Bob Dylan, hans tanker og overvejelser. Introduktion ved kurator for udstillingen "Bob Dylan. The Brazil Series", overinspektør Kasper Monrad.
Billetter kan ikke forudbestilles eller reserveres.
Søndag den 5. september kl. 15 på museets Scene. Gratis entré.

Omvisning i udstillingen. Bob Dylan. The Brazil Series
Oplev udstillingen "Bob Dylan. The Brazil Series" med helt nye malerier og tegninger af Bob Dylan. På omvisningen går vi på opdagelse i Dylans motivverden, der skildrer vidt forskellige brasilianske miljøer. Fælles for dem er, at de tager afsæt i den synlige virkelighed og ofte indeholder en fortælling med en klart aflæselig handling.
Lørdag den 4. og 5. september kl 14. Omvisningen er gratis, når der først er købt billet til udstillingen.

Klubmagasin til Klubbens medlemmer
Som medlem af Museumsklubben får du to gange årligt tilsendt et Klubmagasin, der indeholder artikler fra kunstens verden. Læs om fordelene ved et medlemsskab og tilmeld dig her.

Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo