Nyheder

Bag om | Nyt om kunsten | 16.maj.2012

Byens Bedste?

Museets udstilling Hammershøi og Europa er blevet nomineret af AOK til Byens Bedste Kunstoplevelse 2012.

Eva Pohl fra AOK skriver om udstillingen: "Statens Museum for Kunsts store, modige og øjenåbnende præsentation, hvor der er rig mulighed for at blive høj af Hammershøi og samtidig udvide horisonten - idet Hammershøi præsenteres i sammenhæng med en lang række beslægtede malerier af andre europæiske kunstnere - er en fornem og berigende start på foråret."

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Sidste chance

60.000 mennesker har allerede været inde og opleve udstillingen. Du har mulighed for at træde ind i Hammershøis univers indtil søndag den 20. maj 2012.

Du kan læse om udstillingen her.


Du bestemmer
For at få en finger med i spillet om, hvem der skal modtage prisen for Byens Bedste Kunstoplevelse, skal du tilkendegive din mening på AOKs hjemmeside.

Det er nemlig brugerne på AOK.dk, der afgør hvilken kunstoplevelse, der skal løbe af med prisen som Byens Bedste Kunstoplevelse 2012.

Du kan afgive din stemme frem til den 17. juni. Den 29. juni bliver det offentliggjort på Bremen ved Byens Bedste Awardshow, hvem der ifølge brugerne fortjener den fine titel som Byens Bedste Kunstoplevelse 2012.

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo