Nyheder

© Foto: Agnete Schlitzkrull

Det sker | For børn | 22.sep.2017

Efterårsferie: Familier i kunsten

I anledning af udstillingen Gillian Wearing - Family Stories sætter SMK fuld fokus på familien. Vi glæder os til at se dig til familiedans, børneomvisninger, børneværksteder og en hyggelig familiemiddagUdstilling: Gillian Wearing - Family Stories

Gennem videoværker, fotografi og skulpturer fortæller den engelske kunstner Gillian Wearing både rørende og ubehagelige historier om familier og de relationer, der kan være mellem de forskellige familiemedlemmer – eksempelvis mellem mor og barn.

Børnenes Værksted: Familier og fællesskaber

Hver dag i ferien kan du bygge skulpturer, male og lave collager og give dit eget kreative bud på, hvordan en familie og et fællesskab kan se ud. Pris: 30 kr + entré.


Børneomvisning om familier

Far-mor-børn, solo-mor, bonusfar og papbror. En familie kan se ud på mange forskellige måder. Med inspiration fra museets samling af 700 års kunst taler vi om, hvad der gør familien helt speciel, irriterende og uundværlig. Gratis, når entréen er betalt. 

Læs mere

Særåbent på KAS

Nøgne figurer, hedenske guder og kristen kunst – der er nok at gå på opdagelse i blandt de tusindvis af afstøbninger i Den Kongelige Afstøbningssamling.

Samlingen er en del af SMK, men er opbevaret i Vestindisk Pakhus ved havnen i Toldbodgade 40, København.

Normalt har Den Kongelige Afstøbningssamling lukket, men i anledning af efterårsferien åbnes dørene til samlingen dagligt 11-17 for alle interesserede.

Læs mereTegn en rigtig familie

Til SMK Onsdag 18. oktober kan du tegne efter en levende, poserende familie bestående af far, mor og børn. Du er velkommen til at være med når som helst i tidsrummet 17-20 ved Scenen. Vi sørger for alle nødvendige materialer. Det kræver intet niveau, og du behøver ikke at tilmelde dig.

Læs mere


Familiemad i caféen

I anledning af efterårsferien står cafémenuen på særlig familievenlig mad. Vi serverer blandt andet en lækker pasta kødsovs, pomfritter og kyllinge-nuggets til små sultne kunstentusiaster.

Læs mere


Praktisk information

Efterårsferien foregår lørdag 14. – søndag 22. oktober. Husk, at vi har særåbent mandag 16. oktober. 

Læs mere om entrépriser, lån af klap-og barnevogne og alle tilbud til børnefamilier.

Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo