Nyheder
Nikolaj Recke, Looking for 4-leaf clovers, 1998

© Børn slænger sig på en imaginær seng af firkløvere i udstillingen FRIHED!. Nikolaj Recke, Looking for 4-leaf clovers, 1998

Det sker | 16.sep.2013

Efterårsferie på SMK

Efterårsferien er lig med masser af sjove, kreative og filosofiske børneaktiviteter. Én søndag står særligt i børnenes tegn, for her overtager børn bogstavelig talt SMK. Voksne kan tage på en kønnet omvisning, følge lydvandringen Kongernes Kunst eller chille til SMK Friday.

Børnene overtager SMK
Søndag 13. oktober overtager børnene SMK – bogstaveligt talt. Det er børn, der holder ro og orden, sidder bag skranken, viser rundt i udstillingerne og underviser i værkstedet, når arrangementet KIDS CITY rykker ind kl.10-17.

Læs mere om KIDS CITY 13. oktober kl.10-17


Børneudstillingen FRIHED!
Mød en robot med et fjernsyn i maven og en fisk ved navn Helena. Med udgangspunkt i en række markante kunstværker og Kierkegaards filosofi inviterer den anmelderroste udstilling børn og voksne til at reflektere over, hvad frihed er. Der er gratis entré.

Læs om FRIHED!
Læs om gratis omvisninger i udstillingen

Tegn, mal og form friheden
Det summer af frihed i Børnenes Værksted. Med inspiration fra børneudstillingen kan du skabe dit eget kunstværk, der kredser om temaet frihed.

Læs om værkstedsaktiviteter i efterårsferien

Mandeben og damemuskler – omvisninger om køn
Vi inviterer på to omvisninger om køn og seksualitet i kunsten. Omvisningerne er gratis.

Omvisning 13. oktober kl. 14-15
Omvisning 20. oktober kl.14-15

Kulturnat på SMK: kongernes kunst og spøgelsesvandring
Bliv forført af historier om slotte der brænder, kongernes forfængelighed, genial kunst og uundværlige skatte. Tag med på en lydvandring, som er sammensat af det prisbelønnede radiomagasin Third Ear og hør de dramatiske historier fra SMK's fortid. På Den Kongelige Afstøbningssamling inviterer professionelle historiefortællere på spøgelsesvandring. Her får du brug for både fantasi og lommelygte.

Kulturnatten på SMK kl.18-23
Kulturnatten på Den Kongelige Afstøbningssamling 11. oktober kl.19-21

SMK Fridays
Start din fredag aften med drinks, kunstoplevelser, gadekøkken og debat. 20. september holder vi længe åbent og bevæger sig i aften ind i krydsfeltet mellem musik, litteratur og kunst. Spis håndmadder i Skulpturgaden, hør artist talks i udstillingerne og oplev aftenens kunstner-DJ. Der er gratis entré.

Læs om SMK Fridays 18. oktober kl.16-22

Blomster og Verdenssyn - sidste chance!
Efterårsferien er også sidste chance for at se den anmelderroste udstilling Blomster og Verdenssyn. Omvisninger er gratis for gæster, der har købt billet til udstillingen.

Læs om Blomster og Verdenssyn

Omvisning 13. oktober kl. 15-16.

Omvisning 20. oktober kl. 15-16.

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo