Nyheder

For børn | 14.okt.2010

Efterårsferie på Statens Museum for Kunst

Efterårsferien står i børnenes tegn med jazzkoncerter, oplæsning ved Jacob Tingleff, værkstedsaktiviteter og omvisninger i børnehøjde. Læs også om Bjørn Nørgaards kunstfordrag, hvor han fortæller om tilblivelsen af udstillingen "Re-modelling the World" og om sit arbejde som kunstner.

Børnejazz på Scenen

Sandberg Explorer 2.0
Thomas Sandberg indtager rummet, udforsker lydene og inddrager omgivelserne i sit musikalske univers. Rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme blandes med ting og sager, vi normalt ikke betragter som instrumenter. Publikum bliver også inddraget, idet mikrofoner og forskellig elektronik indgår som med- og modspiller, hvor lyde optages på stedet og indgår i musikken.
Lørdag den 16. oktober kl. 15

Six City Stompers for Kids
Six City Stompers er med deres entusiasme med til at give Scenen et gevaldigt frisk pust. Musikken er for alle – uanset alder – med dens direkte appeal og smittende rytmer og med et fantastisk højt musikalsk niveau.
Lørdag den 23. oktober kl. 15

Børnejazz på Scenen foregår i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival

Oplæsning for børn af Jacob Tingleff
Giv børnene en underholdende oplevelse med stand-up komiker og manuskriptforfatter Jacob Tingleff, der søndag eftermiddag læser op af sin nye børnebog ”Englejagten”.
Søndag den 17. oktober kl. 15. Gratis

Artist Talk. Bjørn Nørgaard
Bjørn Nørgaard undersøger og udforsker både materialer, former, kulturelle forestillinger og etiske problemstillinger gennem sin kompromisløse kunstneriske stil.

På hans udstilling "Re-modelling the World" sidste åbningsdag kan du høre historien bag udstillingen, hvor Nørgaard både vil fortælle om de konkrete værker fra udstillingen, men også om sit arbejde som kunstner.
Søndag den 24. oktober kl. 15. Gratis

Børneomvisninger
Oplev kunsten i øjenhøjde med børnene. Gå på opdagelse i kunsten og hør spændende historier. Temaet for omvisningerne er "Rundt om skulpturen".
I efterårsferien er der omvisninger for børn hver dag kl. 13. Gratis

Børnenes Værksted
I efterårsferien tager Børnenes Værksted udgangspunkt i Bjørn Nørgaards udstilling ”Re-modelling the World”. I værkstedet vil vi arbejde med skulpturer, og se på, hvad der skal til, for at man kan kalde noget for en skulptur.
I efterårsferien er der åbnet i Børnenes Værksted hver dag kl. 10.30-16.30. Det koster 30 kr. at deltage.

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo