Nyheder

©

Det sker | 23.apr.2013

Få en privat omvisning på SMK

Vidste du, at vi tilbyder private omvisninger til grupper? Tag med på en omvisning om jagt, mode, kroppen, guldalderkunst eller skandaløse kunstværker. I kan også få skræddersyet en omvisning helt efter jeres ønsker.

Har du tænkt på at besøge os som for eksempel kunstforening, firma, familie, mødregruppe eller som led i en polterabend – så book en privat omvisning. Omvisningen kan både foregå i vores aktuelle udstillinger eller faste udstillinger med 700 års dansk og international kunst.

Heksejagt, Adam-kostumer og kunstskandaler

Glæd dig til en rejse gennem kunstens mange spændende fortællinger. Følg eksempelvis en dramatisk omvisning om jagt. Her vil omviseren sætte fokus på temaer som forfølgelse, heksejagt, eksklusion, skyld og uskyld. Eller følg moden i kunsten med en omvisning, hvor vi zoomer ind på pudderparykker, feministiske skjorter og Adam-kostumer.

I vores omvisninger om skandalekunst ser vi på kunst, som har skabt forargelse og skandaler gennem tiden. Og en omvisning om kroppen i kunsten kan du blive klogere på, hvordan kunstnere har brugt kroppen til at fortælle historier om skønhed, seksualitet, idealer og værdier.

Læs om flere omvisningstemaer for private grupper

Du kan selvfølgelig også booke en omvisning i den aktuelle udstilling Blomster og Verdenssyn eller få skræddersyet en omvisning, som passer specifikt til jeres ønsker.

Praktisk

  • En omvisning varer ca. en time
  • Max 28 personer pr. omvisning
  • Prisen for en times omvisning er 1000
  • Omvisninger skal bestilles via Bookingen mindst en uge i forvejen
  • Bookingen kan kontaktes på telefon 33748484 mandag – fredag kl. 10.00-14.00. Email: booking_@_smk.dk
Senest opdateret: 19.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo