Nyheder

Det sker | For børn | 7.sep.2011

Familiesøndag på Statens Museum for Kunst

Slip kreativiteten løs når Statens Museum for Kunst inviterer hele familien til "Søndag for børn" den 4. september. Du kan bl.a. gå på opdagelse i de kreative børneværksteder, tage på omvisning i samlingerne og nyde en stor familiebrunch i Cafeen. Læs også om hvornår pianisten Carsten Dahl fortolker Björks musikalske univers på Scenen.

Søndag for børn
Søndag den 4. september byder Statens Museum for Kunst på børneomvisninger, familiebrunch og ”plastisk fantastik” på Scenen. Se programmet nedenfor:

Plastik fantastik: Slip kreativiteten løs mellem plastikdimser og  plastikdutter, der skal forvandles til den store, farlige, sjove og uhyggelige plastikdimsedut.
Kl. 10 – 16 / Scenen (Gratis)

Børnenes Værksted: Kunstneriske udfordringer i ler, papir, lærred, maling, blyanter, limpistoler og pensler.
Kl. 10.30-16.30 (30 kr.)

Grafisk Værksted: Prøv kræfter med forskellige tryk. Alt lige fra linoleumstryk, træsnit, kartoffeltryk og håndtryk til gummistøvleaftryk og stempler.
Kl. 10.30-16.30 (30 kr.)

Caféen: Kom til hyggelig familiebrunch i museets café! Der kan reserveres bord på telefon: 33 74 86 65.
Kl. 10.30-15 (185 kr. voksne/ 60 kr. børn)

Omvisninger i museets samlinger: Oplev kunsten i øjenhøjde med børnene. Gå på opdagelse blandt værkerne og hør spændende historier.
Kl. 12 og 13 (Gratis)

Læs mere om "Søndag for børn"

The State Sessions præsenterer Carsten Dahl
Under overskriften "The State Sessions" præsenterer Copenhagen Jazz Festival og Statens Museum for Kunst en eksklusiv serie af solokoncerter, hvor fire af byens mest profilerede jazzpianister fortolker artister som Radiohead og Björk.
Lørdag den 3. september giver pianisten Carsten Dahl sin fortolkning af Björks musik.
Scenen den 3. september kl. 11.30. Gratis

Sidste chance: Gå på opdagelse i "Træsnit - fra Dürer til Tal R"
Søndag den 4. september er sidste chance for at gå på opdagelse i udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R". Udstillingen viser nedslag i træsnittets historie og træsnittets mange former og funktioner. Fokus ligger på de perioder, hvor træsnittet har spillet en central rolle i kunsten, nemlig i 1500-tallet og i slutningen af 1800-tallet. I dag anvender mange kunstnere også træsnittet. Tal R er en af dem. Tag med på en omvisning i udstillingen eller besøg værkstedet hvor du kan skabe dine egne træsnit.
Den 16. april 2011 -  den 4.september 2011
Besøg det Grafiske Værksted: Tryk på!Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo