Nyheder

Nyt om kunsten | Det sker | 15.jun.2011

FOS udstiller på Statens Museum for Kunst

Med 20 meter høje nylonsejl, labyrintiske teltforløb og en sæbefabrik placeret på en jordhøj indtager den danske kunstner FOS Skulpturgaden med en forunderlig totalinstallation. Læs også om symposiet på Scenen der i forbindelse med Copenhagen Photo Festival vil debattere det iscenesatte fotografi.

x-rummet:
FOS. One Language Traveller
FOS' værker forener både skulptur, design og arkitektur i en hybridform. Og under sin egen genrebetegnelse Social Design, skaber han gennem sine værker rammer for sociale muligheder, møder, aktiviteter og oplevelser.

Udstillingen "One Language Traveller"  udfolder sig som en krøllet og mærkværdig zigzagrejse i museets enorme Skulpturgade. Gennem meterhøje membraner, kulørte teltrum med skæve lergulve, passager med gadelamper og gitre når publikum til en stor jordhøj med en fabrik på toppen, der pro-ducerer en slags urdesign: pilespidser og øksehoveder formet i sæbe.
Installationen er en sanselig oplevelse af begreber som rejse, tærskler og omsætning af energi og betydning.
Den 18. juni 2011 - 17. juni 2012. Gratis entré

Læs mere om udstillingen

Fotofestival på Scenen
I forbindelse med Copenhagen Photo Festival kan du deltage i et symposium på museets Scene.  Fotograferne Joachim Ladefoged, Per Morten Abrahamsen, Henrik Saxgren og Ziv Koren fortæller, hvorfor fotografiet er et interessant medie i netop deres arbejder, hvorefter de alle fire vil debattere det iscenesatte fotografi – Hvad vil det? Hvad kan det?

Moderator Kristine Kern, der er mangeårig kunstanmelder på Politiken og ny leder af Fotografisk Center fra 1. juli, styrer og leder slagets gang.
Den 18. juni kl. 11-15. Gratis adgang

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo