Nyheder

Nyt om kunsten | 31.mar.2011

Ny udstilling, månedens kunsthistorie og spritnyt særtryk af Tal R

Læs om udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R", som åbner den 16. april, om månedens kunsthistorie, der sætter fokus på øjenbedrageren Gijsbrechts, og om hvordan du får fingrene i Tal R's udstillede særtryk.

Træsnit - fra Dürer til Tal R
Den 16. april slår Statens Museum for Kunst dørene op til udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R", der giver en omfattende indføring i træsnittets teknik og funktioner gemmen historien. Fra middelalderen frem til i dag. Udstillingen rummer godt 100 hovedværker med bl.a. Dürer, Altdorfer, Tizian, Gauguin, Kandinsky, Nolde, Dufy, Jorn, Baselitz og Tal R.
Lørdag den 16. april - 4. september 2011

Læs mere om udstillingen "Træsnit - fra Dürer til Tal R"

Månedens kunsthistorie:
Har du planer om at narre nogen 1. april?

Find inspiration til en aprilsnar i 1600-talsmaleren Gijsbrechts' maleri af bagsiden af et maleri! Dengang elskede man elegante malede gimmicks, der kunne narre øjet, og Gijsbrechts var så dygtig, at den danske konge ansatte ham som hofmaler.

Gå på opdagelse i månedens kunsthistorie

Få Tal R hjem i stuen
Som medlem af museumsklubben får du en unik mulighed for at få fingrene i et lille udvalg af Tal R's helt nye og eksklusive træsnits-særtryk. Værkerne indgår alle i udstillingen "Træsnit – fra Dürer til Tal R". Vi har et meget begrænset oplag, så salget sker efter først-til-mølle-princippet.

Du kan vælge mellem fire forskellige signerede særtryk, der hver kun findes i et oplag på 20 stk., der koster 9.000 kr. ekskl. ramme og levering.
Prisen er kun for medlemmer af Museumsklubben og gælder kun ved bestilling før 30. april 2011. Herefter er prisen 12.000 kr.
Overskuddet går til museets nyerhvervelser.

Bestilling af et særtryk sker ved at skrive en mail til museumsklubben@smk.dk

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo