Nyheder
To personer i gang med at se på et kunstværk på museet. Frida Gregersen. SMK-foto

Frida Gregersen. SMK-foto

Bag om | 22.okt.2012

Nyt mobilt kort over SMK

Træt af at fare vild, når du er på museum? Eller aldrig at kunne finde toiletterne? Som noget helt nyt kan du nu bruge Google Maps som et indendørs kort over SMK.

Sammen med Google har vi skabt en mobil oversigt over de mange forskellige sale og andre faciliteter som café, toiletter, trapper og elevatorer med mere.

Vi håber, at kortet vil gøre det lettere at finde rundt. Vi hører meget gerne om dine oplevelser med at bruge det. Du kan kontakte os ved enten at skrive en kommentar herunder eller sende os en email på web_@_smk.dk

Hvordan kan jeg bruge kortet?

Fra tirsdag 23. oktober 2012 kan du bruge kortet, hvis du har en opdateret Android-telefon. Når du åbner Google Maps (version 6.12.0), kan du enten bede kortet om at finde din placering, zoome ind på eller søge efter Statens Museum for Kunst. På kortet ses du som en blå prik.

Hvilke andre steder kan jeg bruge kortet?

Tidligere i år blev det muligt at bruge Google Maps på en række amerikanske og europæiske museer, heriblandt British Museum og Victoria and Albert Museum i London, Philadelphia Museum of Art, Indianapolis Museum of Art og American Museum of Natural History.

I Danmark kan du indtil videre også bruge Googles kort på Det Kongelige Bibliotek og Nationalmuseet samt Københavns Lufthavn og en række banegårde, storcentre og butikker.

Læs mere om samlingerne og alle sale

  • Af:
  • 22.okt.2012
Senest opdateret: 19.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo