Nyheder

Det sker | 21.jul.2010

Nyt på Statens Museum for Kunst

Sommerferien på Statens Museum for Kunst byder på en bred vifte af omvisninger på museet og i den Kongelige Afstøbningssamling. Der er omvisninger for både børn, voksne og engelsketalende gæster.

Omvisning i Bjørn Nørgaard udstillingen: "Re-modelling the World."
Tag med på opdagelse i Bjørn Nørgaards alsidige kunstneriske virke fra 1960’erne til 2010.  En omvisning, som sætter fokus på de 115 skulpturer, installationer, aktioner, film og grafik, der tegner et billede af Bjørn Nørgaard som en af de mest markante skikkelser i dansk kunst siden 1960’erne. Billetter hentes i Billetsalget fra en time før start.
I hele udstillingsperioden lørdag og søndag kl. 14 og onsdag kl. 17. Omvisningen er gratis, når der først er købt billet til udstillingen.

Engelsk introduktion til museet
Tag med på opdagelse i 700 års kunsthistorie og få en introduktion til museets samlinger. Billetter til omvisningen kan hentes fra en time før omvisningens start.
I juli og august hver lørdag og søndag kl. 14 - 15. Gratis entré.
Bemærk: Omvisningen er på engelsk.

Omvisning i x-rummet. Lindsay Seers: "It has to be this way²."
Omvisningen introducerer museets aktuelle udstilling i x-rummet, hvor den britiske kunstner Lindsay Seers har skabt et selvbiografisk værk om postkoloniale forhold mellem Europa og den afrikanske Guldkyst.
Billetter til omvisningen kan hentes i Billetsalget fra en time før start.
Hver lørdag indtil den 25. september kl. 15. Gratis entré.

Omvisninger for børn i museets samlinger i følge med en voksen.
Oplev kunst i øjenhøjde med børnene.
Gå på opdagelse i kunsten og hør spændende historier. Der er plads til max. 25 personer per omvisning. Billetter hentes i Billetsalget fra en time før start.
De faste børneomvisninger finder sted hver lørdag og søndag. Alle dage kl. 13.Gratis entré.

Omvisning i den Kongelige Afstøbningssamling
Mød ”Venus fra Milo”, Michelangelos ”David”, kentaurer og romerske kejsere på en opdagelsestur i Den Kgl. Afstøbningssamling i Vestindisk Pakhus ved havnefronten.

Samlingen rummer afstøbninger af nogle af verdens flotteste og mest betydningsfulde skulpturer gennem de sidste 4000 års skulpturhistorie.
Gratis omvisning hver søndag kl. 15.

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo