Nyheder
Succession H. Matisse/Billedkunst Copydan 2012. Henri Matisse: Le Luxe I, 1907 | Le Luxe II, 1907-8.

© Succession H. Matisse/Billedkunst Copydan 2012. Henri Matisse: Le Luxe I, 1907 | Le Luxe II, 1907-8.

Det sker | 5.sep.2012

Omvisninger hver søndag

Oplev en række absolutte og sjældent udlånte mesterværker af Matisse fra museer og privatsamlinger over hele verden. På omvisningen kommer du helt tæt på Matisse og hans arbejdsmetoder.

Hver søndag kl. 13 er der omvisninger i udstillingen Matisse – fordobling og variation. Du kan hente billetter til omvisningen fra kl. 12.30 samme dag. Det er gratis at tage med på omvisningen, når du har købt billet til udstillingen.

Se omvisningerne i kalenderen

Om udstillingen

Med et omfattende udvalg af billedpar og -serier leverer udstillingen både overblik og markante nedslag i Matisses livsværk fra start til slut i hans karriere med et helt særligt fokus på hans arbejde med gentagelsen.

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Centre Pompidou i Paris og Metropolitan i New York. Den har allerede været vist i Paris med bragende succes, hvor den blev set af næsten en halv million mennesker.

Læs mere om udstillingen

En anmelderrost udstilling – de danske medier skriver:


"... det bliver ikke bedre." – Seks hjerter fra Børsen

”Hvis ophængningen og indretningen bliver ligeså stilfuld og klassisk ren, kan de glæde sig i USA”. – Fem hjerter fra Politiken

”Snyd ikke Dem selv for en stor fornøjelse” – Weekendavisen

Kontakt os, hvis I er mange, der vil på omvisning

Der er plads til 25 personer til hver omvisning. Hvis I er flere end 10 personer, så ring venligt til bookingen på telefon: 3374 8484. Mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00.

  • Af:
  • 5.sep.2012
Senest opdateret: 18.nov.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo