Nyheder

Bag om | 24.jun.2015

Direktøren anbefaler sommerspots

Mikkel Bogh har løftet sløret for hvilke syv steder i København, han særligt holder af. Lad dig inspirere af hans anbefalinger og tag på opdagelse i København.

Det er ikke kun kunst, der er på Mikkel Boghs ønskeliste, når han skal på opdagelse i København. Hvis du opsøger hans favoritsteder, er du sikret natur- og smagsoplevelser, tid til fordybelse, udfordringer i byens labyrinter og selvfølgelig en helt speciel kunstoplevelse.

Rigtig god fornøjelse og god sommer!

Syv steder i København jeg holder af

Af Mikkel Bogh, direktør for SMK

Læsesal
en i Danmarks Kunstbibliotek
Med indgang fra gården ved Kunsthal Charlottenborg ligger denne betagende læsesal. Her har jeg tilbragt dage og måneder med at læse, skrive og fundere.

Kastellet

En enestående attraktion, men for mig først og fremmest en fantastisk bypark med en eminent udsigt over Københavns Havn.

Aamanns
Et af mine yndlingssteder at spise frokost er Aamanns, som ligger lige bag ved SMK. De serverer nogle af de mest smagfulde, moderne versioner af dansk smørrebrød.

Coffee Collective

Denne kaffebar i Torvehallerne brygger byens bedste kaffe.

Søerne

Jeg bor lige ned til Søerne, men jeg bliver aldrig træt af at kigge ud på byens store vandspejle.

Assistens Kirkegård

Et fredfyldt hjørne af byen med en labyrint af stier og et af de bedste steder at opholde sig en sommereftermiddag.

Superkilen

Kunstnergruppen Superflex har i samarbejde med kvarterets beboere anlagt dette langstrakte byrumsmiljø på det kulturelt mangfoldige ydre Nørrebro.

Senest opdateret: 19.jun.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo