Nyheder
Pige maler i Børnenes Værksted

Påskeferien byder på masser af kreative aktiviteter for både børn og voksne

Det sker | 11.mar.2013

Påskeferie på SMK

I påskeferien står SMK i fuldt flor og byder på kreative aktiviteter for både børn og voksne.

Flower power i Børnenes Værksted

I forbindelse med museets nye blomsterudstilling kan du skabe dine egne blomsterbilleder og blomsterskulpturer. Bevæbn dig med limpistoler, maling, papir og pensler og leg med.

Besøg i værkstedet koster 45 kr. per deltager – både børn og voksne er velkomne.

Påskeomvisninger for børn

Påsken handler om Jesu liv, død og genopstandelse, og museet inviterer på børneomvisning, hvor vi undersøger kunstens fortællinger om liv og død. Sammen vil vi også udforske, hvordan forskellige kunstnere har arbejdet med temaerne forandringer og begyndelse.

Omvisningen er gratis og henvender sig til børn i alderen ca. 4-12 år. Billetter kan hentes i Informationen fra en halv time før start.


Påskeomvisninger for voksne

Vi håber at se dig til en af vores påskeomvisninger for voksne. I anledning af påsken sætter vi fokus på forandringer og nye begyndelser.

Omvisningerne er gratis.

Gå på opdagelse i udstillingen Blomster og Verdenssyn

Forårets udstilling viser en frodig parade af 200 års blomsterbilleder. Udstillingen byder på en sanselig vandring i blomsterverdenens mangfoldighed og graver samtidig et spadestik dybere og viser, at en blomst ikke bare er en blomst. Udstillingen kan opleves fra 22. marts – 20. oktober 2013.


Læs mere om udstillingen

Følg konservatorernes arbejde live

Midt i udstillingen Blomster og Verdenssyn arbejder vores konservatorer på at restaurere blomstermalerier af den hollandske kunstner Elias von den Broeck. Malerierne skal senere vises i udstillingen. I påsken kan du se processen skride frem og onsdag er der mulighed for at stille spørgsmål til konservatorerne.

Læs mere om konservatorernes arbejde i udstillingen

Tegn! Vær kreativ!

Vi har skabt et kreativt tegnerum midt i udstillingen Blomster og Verdenssyn. Omgivet af både blomstermalerier og friske blomster kan du prøve kræfter med blomstermaleriet. Se, hvordan 1600- og 1700-tallets blomstermalere arbejdede og afprøv selv tegnemetoder som eksempelvis skyggelægning, hukommelsestegning og spejling.

Læs mere om tegnerummet

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo