Nyheder
Park Life illustration

Kom til Park Life-dage 17.-18. maj.

Det sker | For børn | 14.maj.2013

Parkdage i naturens tegn

Bybier og bioliv, omvisninger, gratis entré og Nordeuropas længste staudebed. Vær med, når Parkmuseerne inviterer til naturaktiviteter i københavnske parker og museer.

Fredag 17. maj og lørdag 18. maj åbner Parkmuseerne op for en godtepose af aktiviteter i naturens tegn. Parkmuseerne er et nyt samarbejde mellem de seks museer Davids Samling, Filmhuset, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og SMK.

Lørdag 18. maj har museerne fri entré, og på SMK kan du derfor gratis opleve vores store udstilling Blomster og Verdenssyn. Park Life-aktiviteterne har også spredt sig til Børnenes Værksted, hvor vi eksperimenterer med biomutationer. Skab f.eks. en kæmpebille eller en sommerfugl i menneskestørrelse af sjove materialer.

Fang naturen, smag den og lær noget nyt

Park-Life aktiviteterne finder sted på de enkelte museer og i Botanisk Have, Østre Anlæg og Kongens Have

Fredag 17. maj er der bioblitz i Østre Anlæg. Børn og voksne inviteres med på jagt efter bioliv både på land, i vand og i luften. Forskere og formidlere fra Statens Naturhistoriske Museum hjælper dig med at finde og registre byens liv.

Lørdag 18. maj er der et væld af naturaktiviteter på programmet for både børn og voksne. Du kan blandt andet høre om, hvordan man kan bruge vild bynatur i madlavningen og smage på sød bæredygtig honning fra de københavnske bybier. Du kan også tage med på f.eks. en gratis omvisning, en arkitekturpromenade eller opleve landskabsarkitekten Sonja Poll fortælle om Nordeuropas længste Staudebed i Kongens Have.

Det omfattende program lover spændende oplevelser for store og små, for de kreative, de videbegærlige - og for dem, der bare gerne vil nyde en afslappende dag i lysegrønne parkomgivelser.

Se det samlede program for Park Life dagene

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo