Nyheder

a-e: Tulipa gesneriana; (have-tulipan), virusinficeret, KKSgb2947/52.

Bag om | 16.aug.2012

Sæt dit præg på forårets udstilling på SMK!

Er du glad for blomster og smukke farver? Deltag i en fokusgruppe om smukke blomsterbilleder og vær med til at sætte dit præg på den kommende udstilling. Du får en lækker gave som tak.

Blomsterbilleder

I foråret 2013 åbner en stor udstilling om blomsterbilleder på museet. Vi er allerede i fuld gang med planlægningen og leder netop nu efter en gruppe mennesker med interesse for blomster og haver, som vil deltage i et fokusgruppeinterview. Vi vil nemlig gerne høre, hvad du synes om idéerne til udstillingen, og hvad du kunne tænke dig at opleve, så vi kan skabe en helt fantastisk udstilling.

Hvor og hvornår?

Der bliver afholdt to fokusgruppeinterview. Det første finder sted på museet den 21. august og det andet den 22. august. Begge fokusgruppeinterview afholdes klokken 17-19.

Hvem søger vi?

Er du kvinde mellem 18 og 39 år, og bor du i København? Kan du godt lide at hygge om blomsterne i altankassen? Har du lyst til at deltage i fokusgruppeinterviewet den 21. august, så er det dig, vi er på udkig efter.

Eller er du kvinde mellem 40 og 79 år, som bor i omegnen af eller uden for København, og godt kan lide at rode i haven med planter og blomster. Hvis det lyder som dig, så håber vi, at du vil deltage i fokusgruppeinterviewet den 22. august.

Er det dig?

Hvis du synes, at det lyder spændende, så kontakt endelig Stéphanie Rasmussen ved at sende en mail til stephanie.rasmussen@smk.dk.

Hvad får du som tak?

Som tak får du to billetter til en udstilling på museet efter eget valg, et udstillingskatalog, en gratis omvisning i udstillingen inden åbningen og et eksklusivt besøg i museets konservatorværksted.

Senest opdateret: 18.nov.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo