Nyheder

Bag om | 23.maj.2014

Seks kulturoplevelser i én billet

Gå på opdagelse i naturhistoriske fund, islamisk kunst, eksperimenterende film, Kong Christian 4.'s lysthus og 700 års kunst. Alt sammen samlet i én billet.

Lørdag 24. maj slår de seks parkmuseer pjalterne sammen for en dag og inviterer til Park Life en dag fyldt med sport, spil og tankeeksperimenter. Men når dagen er omme, går de seks museer ikke fuldstændig hver til sit.

På denne aktive dag i maj lancerer Parkmuseerne nemlig en helt ny og længe ventet fællesbillet. En billet der giver adgang til kulturoplevelser på de københavnske parkmuseer i op til et år.

Fællesbilletten
Med den nye fællesbillet i hånden får du adgang til Danmarks største kunst- og naturarv. Men du behøver ikke at haste gennem parkerne fra museum til museum, for din billet er nemlig gyldig i et helt år.

Billetten er personlig og giver adgang til ét besøg på Den Hirschsprungske Samling, Statens Naturhistoriske Museum, Rosenborg Slot og SMK. I Filmhuset udløser et klip i fællesbilletten en biografbillet til Cinematekets ordinære forestillinger, mens du i Davids Samling får 10% rabat på publikationer mod et klip i fællesbilletten.

Den nye fællesbillet koster 195 kr. og gælder i et år fra købsdagen. Du kan købe den nye fællesbillet i museernes billetsalg og i Informationen på SMK.

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo