Nyheder

Nyt om kunsten | Det sker | 17.mar.2011

Sidste chance! Oplev udstillingen med Danh Vo

Gå ikke glip af Danh Vos udstilling i x-rummet, der på underfundigvis kombinerer Vos personlige historie med fundne objekter og andet materiale. På udstillingens sidste dag den 20. marts fortæller kunstneren selv om sine tanker bag de udstillede værker og om udstillingens tilblivelse.

Danh Vo. Hip Hip Hurra
Et krucifiks på et køleskab, en forgyldt papkasse og en brugt Mercedesmotor. Oplev den dansk-vietnamesiske og internationalt anerkendte kunstner Danh Vo, der udstiller i x-rummet på Statens Museum for Kunst. Udstillingen forbinder Danh Vos personlige historie med overordnede kulturelle og politiske forhold. ”Hip Hip Hurra” er hans første solopræsentation i Danmark.
20. november - 20. marts 2011. Gratis entré

Læs mere om udstillingen "Hip Hip Hurra"

Artist Talk med kunstneren Danh Vo
På den sidste udstillingsdag vil Danh Vo selv fortælle om sine tanker bag udstillingen "Hip Hip Hurra". Få historien bag værkerne og de tematikker, der optager ham som kunstner. Udstillingens kurator Marianne Torp vil ligeledes være til stede.
Søndag den 20. marts kl. 15. Scenen. Gratis entré


Foredrag: Giv dine børn en god museumsoplevelse
Som medlem af Museumsklubben kan du komme til et spændende foredrag, der sætter fokus på, hvordan man kan bruge museet, når man besøger det med børn eller børnebørn. Hvilke værker er gode til børn? Og er der noget, der er forbudt for børn? Kom til dette eftermiddagsarrangement for voksne og få gode råd og ideer til et godt museumsbesøg, hvor børnene er i centrum. 
Onsdag den 23. marts kl. 17. Gratis

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind her

For medlemmer af Museumsklubben: Tilmeld dig foredraget

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo