Nyheder
Filmvisning i Kongens Have

30. juli inviterer Cinemateket til sommerfest og open-air biografvisning i Kongens Have.

Det sker | 15.jul.2013

Sommerens største nabofest

30. juli inviterer Cinemateket til sommerens største nabofest i Kongens Have, og vi deltager med kunstfilmen Willy as a DJ.

30. juli kl. 16-23. holder Cinemateket sommerfest og open-air biografvisning i Kongens Have. Dagen er en hyldest til det gode naboskab, og derfor er vi som nabo-kulturinstitution inviteret med til festen. Vi deltager med kunstfilmen Willy as a DJ af Gitte Villesen. I filmen medvirker kunstnerens egen nabo Willy.

Program

Kl. 16.00: Chill-out med DJ Katrine Ring + musikalske naboer
Sommerlig electronica, chill, klassisk, avantgarde, kærlighedsmusik, jazz og meget andet godt står på programmet, når Katrine Ring indtager DJ-pulten. 

Kl. 21.30: Forfilmen Willy as a DJ
En varm og morsom kunstfilm af Gitte Villesen, der inviterer sin nabo Willy til at synge, lommefilosofere og danse sig igennem sin vinylsamling af schlagere. Filmen er et kunstværk fra SMK. 

Kl. 21.45: Aftenens film Bernie
Bernie er et charmerende, vanvittigt og morderisk komedieunivers skabt af Richard Linklater og baseret på en virkelig historie. En lille by i Texas trak store overskrifter i 1997, da byens rigeste enke blev fundet myrdet. En vellidt begravelsesassistent tilstod mordet og fik hele byens opbakning under retssagen. I hovedrollerne glimrer Jack Black og Shirley MacLaine.

Læs mere om arrangementet på Cinematekets hjemmeside

  • Af:
  • 15.jul.2013
Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo