Nyheder

Tid til kreativitet. Besøg sommerværkstedet og skab dit eget kunstværk. SMK foto

Det sker | For børn | 2.jun.2014

Sommerferie med stor kunst

Sommerferie = store kunstoplevelser. Oplev 700 års kunst og spritny kønspolitisk samtidskunst i x-rummet. Familier kan gå på sommersafari i vores børneudstilling, opleve overraskende omvisninger og selv lave stor kunst i værkstedet.

Ny udstilling: Afsked med forældrene
Med kønspolitiske briller kaster Henrik Olesen i en ny udstilling i x-rummet blikket på den frigørelse, der måske, måske ikke sker, når vi forlader vores forældre i jagten på et nyt værdisæt. Gratis entré.

Læs om udstillingen

700 års kunst
Vidste du, at SMK rummer over 700 års kunst? Brug sommerferien til at gå opdagelse i fx den tidlige renæssance, fransk kunst eller performancekunst fra 1970' erne.  Gratis entré.

Læs om de faste udstillinger

Boltr dig i byens fedeste børneværksted
Hver uge i sommerferien sætter vi spot på et nyt tema. Vær med, når vi bygger modbydelige monstre og farverige drager i 'fantasy'-ugen. Eller kom og lav et portræt af dig selv eller din bedste ven, når vi har portrætter på plakaten. Entré: 45 kr. per deltager

Læs om aktiviteter i Børnenes Værksted

Børneudstilling
Udstillingen FRIHED! sætter spot på frihedens mange former og udtryk og spørger 'Hvad er frihed for dig?'  Mød en tre meter høj robot med fjernsyn i maven og kom tæt på en berømt blender med spillevende fisk. Gratis entré.

Læs om udstillingen FRIHED!

Børneomvisning med overraskelser
Hov hvad var det? Kom med på en overraskende børneomvisning, når vores omvisere hver søndag sammensætter en omvisning helt efter deres eget hoved. Gratis entré.

Læs om sommerferiens børneomvisninger

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo