Nyheder
En gryde fyldt med rosenblade

Vores køkkenchef i Caféen har ladet sig inspirere af den aktuelle blomsterudstilling.

Bag om | Det sker | 12.jun.2013

Spis blomster!

Prøv en opskrift med roser eller morgenfrue - eller nyd en blomsterret i Caféen.

Har du mod at kokkere med blomster? Vores køkkenchef i Caféen har delt to af sine opskrifter:

Rosensaft over knust is og morgenfrue-kryddersmør

Vores køkkenchef har også haft næsen i blomstermalerierne fra udstillingen Blomster og Verdenssyn og serverer retter fra floraens verden i hele udstillingsperioden.

Frem til 16. august kan du nyde hvid fisk fra Vesterhavet med danske sommerurter, frø fra jomfru i det grønne og mild rygeost. Fra 20. august – 20. oktober serverer Caféen en ret med salat af skagenskinke, kronblade af solsikker, sensommertomater og fuldkornshvede.

Har du en sød tand, kan du hver onsdag fra kl.13.30-17.30 sætte tænderne i en af Caféens syndige blomsterdesserter.

Læs mere om Caféen

Senest opdateret: 26.aug.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo