Nyheder

Nyt om kunsten | Det sker | 1.nov.2010

Tre særudstillinger på samme billet

Picasso, Bob Dylan og Bjørn Nørgaard kan alle opleves på Statens Museum for Kunst. Køb en billet i denne uge og få adgang til alle tre særudstillinger. Du kan også læse om, hvordan du får rabat på Østre Gasværks Teaterkoncert "Bob Dylan" samt om Night Music Gallery.

Køb en billet og få adgang til tre særudstillinger

Picasso. Fortællinger fra labyrinten
Gå ikke glip af den nyåbnede udstilling ”Picasso. Fortællinger fra labyrinten”. Udstillingen stiller skarpt på sjældent sete tyngdepunkter i Picassos grafiske produktion tilføjet et kræsent udvalg af originaltegninger. De godt 100 værker leverer nedslag i Picassos mangfoldige univers.
Lørdag den 16. oktober 2010 til den 27. februar 2011. Entré 95 kr.

Bob Dylan. The Brazil Series
Bob Dylan har været aldeles flittig som billedkunstner siden 1960’erne. Malerierne i ”The Brazil Series” har Bob Dylan skabt specielt til udstillingen på Statens Museum for Kunst, og det er således første gang de ser offentlighedens lys. Serien består af ca. 40 akrylmalerier med vidt forskellige motiver fra Brasilien.
Lørdag den 4. september til den 30. januar 2011. Entré 95 kr.

SIDSTE CHANCE! Bjørn Nørgaard. Re-modelling the World

Det er absolut sidste chance for at opleve Bjørn Nørgaards udstilling "Re-modelling the World". Med hele 115 skulpturer, installationer, aktioner, film og grafik viser udstillingen et samlende og anskueligt billede af Nørgaards alsidige arbejde.
Fredag den 16. april 2010 til den 24. oktober 2010. Entré 95. kr.

Night Music Gallery
Stella Polaris og Statens Museum for Kunst præsenterer for syvende gang Night Music Gallery med et program af natlige oplevelser med de bedste navne fra den yngre hjemlige musikscene: RebekkaMaria, Naja Rosa, Sebastian Lind og Coco Moon. Fra den internationale kunstscene præsenteres performance af Lilibeth Cuenca Rasmussen. Og endelig giver billetten adgang til "Bob Dylan. The Brazil Series" og en række Art Talks. Billetten koster 100 kroner plus gebyr og kan købes på Billetlugen.
Lørdag den 30. oktober. Kl 19-24. Entré

Køb billet til Bob Dylans udstilling og få rabat på Østre Gasværks Teaterkoncert
Med en billet fra udstillingen "Bob Dylan. The Brazil Series" kan du spare 70 kroner på billetten til
Teaterkoncerten "Bob Dylan" på Østre Gasværk Teater. Hvis du allerede har købt billet til teaterforestillingen kan du få en ledsager gratis med til udstillingen på Statens Museum for Kunst.

"Bob Dylan. The Brazil Series" kan opleves på Statens Museum for Kunst frem til den 30. januar 2011. Teaterkoncert "Bob Dylan" har premiere på Østre Gasværk Teater 19. marts 2011 og spiller frem til 4. juni.

Senest opdateret: 19.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo