Nyheder

Det sker | For børn | 10.feb.2011

Vinterferie på Statens Museum for Kunst

Vinterferien står i børnenes tegn med jazzkoncerter, værkstedsaktiviteter og omvisninger i børnehøjde. Læs også om de gratis omvisninger i x-rummet, som er museets eksperimenterende scene for samtidskunst. Her vises i øjeblikket en udstilling af den dansk-vietnamesiske kunstner Danh Vo.

Lav dit yndlingsdyr i Børnenes Værksted
I vinterferien kan du skabe dit eget yndlingsdyr i Børnenes Værksted. Lav for eksempel din hund i ler eller tegn og mal det kæledyr, du altid har ønsket dig. Kun fantasien sætter grænser for din kreativitet, så kom og vær med til skabe dit eget yndlingsdyr.
Den 14. februar til den 20. februar kl. 10.30 - 16.30. Det koster 30 kr. at deltage
Læs mere om Børnenes Værksted

Jazz for Kids
Musik for børn behøver ikke at være barnlig. Jazz for Kids’ særkende er at præsentere jazzmusik på højeste niveau – men i børnehøjde. Begge søndage i vinterferien inviterer Statens Museum for Kunst til underholdende børnejazz med Hugo Rasmussen Allstarz og VIVA.

VIVA
På to øer i Caribien - Cuba og ’Ø’en med den dejlige havn’ - bor drengen Emilio og pigen Maria. På skift besøger vi de to børn og oplever deres musik, rytmer og sjove sange. Vi skal danse, synge, klappe og feste med Maria og Emilio, og vi skal gi’ den gas til en trommesang af Emilios oldefar! Vi ses! Caribien, Caramba!
Søndag den 13. februar kl. 15. Gratis entré

Hugo Rasmussen Allstarz
Hugo Rasmussen Allstarz er en sekstet, som består af en skøn blanding af generationer og personligheder under en samlet fane; nemlig musik der swinger. Hugo Rasmussen Allstarz vækker stor begejstring med sin populære blanding af klassiske swingnumre og tidlig bebop, spillet med ungdommelig ukuelighed og entusiasme.
Søndag den 20. februar kl. 15. Gratis entré


Børneomvisninger
Oplev kunsten i øjenhøjde med børnene. Gå på opdagelse blandt værkerne og hør spændende historier. Der er plads til max. 25 personer pr. omvisning.
Mandag den 14. februar til søndag den 20. februar kl. 13. Gratis

Omvisning i  Danh Vo. Hip Hip Hurra
Tag med på opdagelse i Danh Vos udstilling "Hip Hip Hurra", der er kunstnerens første solopræsentation i Danmark. Udstillingen består af otte værker, hvor de syv er helt nye skulpturelle installationer.
Billetter kan hentes i Billetsalget fra en halv time før start.
Omvisning hver lørdag kl. 15. Gratis
Læs mere om Danh Vo. Hip Hip Hurra

Senest opdateret: 18.maj.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo