Fra 1. juni er der entré på SMK. Børn og unge under 18 år vil fortsat have gratis adgang, og museet tilbyder familierabat og årskortløsninger.

SMK har siden 2006 haft fri entré til de faste udstillinger. Det har vi været meget glade for, men museet er nu i en så økonomisk trængt situation, at det desværre ikke længere er muligt. SMK's bevilling fra Finansloven bliver de kommende år reduceret med 8 procent – ca. 16. mio. kr.

SMK ønsker at bevare den høje kvalitet, som man må forvente af Danmarks nationalgalleri, og det er i længden ikke muligt uden, at vi får mulighed for at øge vores indtægter. Derfor genindførte vi pr. 1 juni 2016 entré til museet.

Dagsbillet til SMK

En dagsbillet giver dig fri adgang til udstillinger, Café og omvisninger. Besøg i Børnenes Værksted koster i tillæg 30 kr.

Voksen: 110 kr.
Ung (u. 30): 85 kr.
Barn (u. 18): Fri entré
1 voksen + 1 barn: 90 kr.
Årskort: Fri entré
Grupper (10+ personer): 100 kr. pr. person
Grupper i undervisningsregi (Se hvilke): Fri entré

Årskort til SMK

Med et årskort til SMK får du adgang til et helt års kunstoplevelser. Vælg mellem fire typer årskort og få den løsning, der passer bedst til dig.

Årskort – ENKELT
Gælder for en person over 30 år.
Pris: 245 kr.

Årskort – 1+1
Tag en gratis ledsager med alle museets åbningsdage.
Gælder for en person over 18 år. 
Pris: 395 kr.

Årskort – UNG
Gælder for en person mellem 18-30 år.
Pris: 145 kr.

Årskort – MINI
Gælder for to voksne over 18 år – også uden følgeskab af børn.
Gratis entré til Børnenes Værksted for op til to børn pr. besøg.  
Pris: 495 kr.

Alle årskort giver gratis adgang til alle museets udstillinger, både særudstillinger og faste udstillinger, 10% rabat i caféen (særlige tilbud undtaget) og 10% på SMK’s egne udgivelser i SMK Shop. Årskortet købes i Informationen på SMK.

Årskort købt inden 1. juni 2016 er  fortsat gyldige i deres gyldighedsperiode og indbefatter fordelene: 10% rabat i caféen (særlige tilbud undtaget) og 10% rabat i SMK Shop (udelukkende på SMK's udgivelser) og mulighed for gratis at tage en ledsager med hver onsdag.