Turistinformationen på SMK

Har du brug for et bykort, en billet til Parkmuseerne eller et Copenhagen Card, så er SMK's Turistinformation et godt sted at starte. Informationens medarbejdere står altid klar med råd og vejledning.

Turistinformationen på SMK er en del af Københavns Turistinformation og er placeret i museets Information. Her kan du finde brochurer fra Parkmuseerne og et bykort over København. Med kortet finder du let og ubesværet alle byens seværdigheder.

I vores lounge lige ved Informationen kan du blive inspireret til oplevelser i København. Her er tablets, så du kan søge information om aktuelle begivenheder, butikker, restauranter, natteliv og seværdigheder.

Gratis Wi-Fi

Hvis du har egen tablet, smartphone eller computer med, kan du gå på SMK's gratis Wi-Fi og søge nettet for oplevelser, downloade apps, tjekke mails og bruge sociale medier. Det er ikke muligt at oplade din mobile enhed i loungen.

Seks kulturoplevelser i én billet

Med fællesbilletten til Parkmuseerne får du adgang til Danmarks største kunst- og kulturarv.

Billetten giver adgang til ét besøg på hvert af de seks københavnske parkmuseer, en biografbillet til Cinemateket, 10% rabat på publikationer i Davids Samling og adgang til en særudstilling på SMK.

Du kan købe fællesbilletten i Informationen for 195 kr. Billetten er gyldig i et år fra købsdatoen.

Copenhagen Card

I Informationen kan du købe Copenhagen Card, så du nemt kan besøge attraktioner og frit benytte offentlig transport uden at skulle bekymre dig om billetter og priser.

Vi kan ikke garantere, at alle varianter af Copenhagen Card er på lager. Vil du være sikker på at kunne få den ønskede korttype, anbefaler vi, at du køber dem hos Copenhagen Visitor Service på Vesterbrogade 4,  i Kastrup Lufthavn eller på Copenhagen Cards hjemmeside

http://www.smk.dk/besoeg-museet/nyheder/artikel/oplev-koebenhavn-med-inspiration-fra-smks-direktoer/

Mikkel Bogh

Lad dig inspirere af direktørens anbefalinger til sommerspots og tag på opdagelse i København.

http://www.smk.dk/index.php?id=4028

Fotografering på SMK

Du må fotografere over hele museet, men der er enkelte regler, du skal følge.

Café

Kafeteria

Besøg SMK's café Kafeteria, og lad dig friste af gode ingredienser og rimelige priser.