Udstillinger

Blomsten og bien

30. maj 2009 - 24. oktober 2010

Amor og Psyke

"Blomsten og bien" var en børneudstilling om kærester, kærlighed og hvordan vi bliver til. Med et glimt i øjet satte udstillingen fokus på kærlighed, nære relationer, det at blive skabt og skabe og hvordan det kommer til udtryk i kunsten.

Udstillingen var et poetisk univers, der skabte rammer og dialog om svære, men relevante emner i øjenhøjde med de 6-12 årige.

Originale værker
I udstillingen indgik originale værker fra museets samlinger af bl.a. , Asger Jorn, Cranach, Bertel Thorvaldsen og Kirsten Justesen.

Gratis entré til udstillingen

Undervisning
Til udstillingen var der udviklet det digitale læringsunivers ”Amor og Psyke. Jagten på kærligheden” på pda (personal digital assistant). til 1. - 4. klasse, som gennem små fortællinger og sjove effekter inddrog eleverne i udstillingen med Amor og Psyke som guider. Læringsuniverset indgik i et 1-times undervisningsforløb i udstillingen. Derudover tilbød vi dialogbaserede omvisninger med værkstedsbesøg (2 timer). Vil du læse mere om undervisning?

Det digitale læringsunivers ”Amor og Psyke. Jagten på kærligheden”

©

I weekenden
Børnefamilier på besøg i weekenden kunne låne den guidede digitale tur ”Amor og Psyke. Jagten på kærligheden”, hvor Amor og Psyke tog familien med rundt til udvalgte værker i udstillingen. PDA’en (Personal Digital Assistant) kunne lånes i billetsalget, og henvendte sig til børn på 7-10 år.

Læs mere om...
Undervisningstilbud
Børn og unge
Hvad I bør vide, før I kommer som gruppe
Billedskole for børn og unge

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 26.apr.2018
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo