Undervisning

Mød os

Her er en liste med alle medarbejdere i Børn & Unge enheden. Nedenfor kan du bl.a. læse om vores undervisere, omvisere og værkstedsmedarbejderes baggrund, kvalifikationer og særlige interesser. Alle har undervisningserfaring inden for det kreative og/eller æstetiske felt.


Annette Skov

Ansat som underviser og omviser. Læser Kunsthistorie på Københavns Universitet. Annette er derudover cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur. Annette er både interesseret i den teoretiske og praktiske side af kunsten. Hun elsker at arbejde med mennesker og historier og har, ved siden af jobbet som underviser og omviser, Københavns første hedelandskab, Refshaleheden.

Birgitte Lund

Ansat som værkstedsmedarbejder. Uddannet fra Danmarks Design Skole (1979) i Tekstil og Billedtryk/Billedkomposition. Birgitte underviser blandt andet på billedskolen. Det er også ofte hende, man kan møde i weekendværkstederne for børn. Desuden har hun har blandt andet været tilknyttet arrangementerne "Søndag på scenen”

Cecilia Westerberg

Ansat som værkstedsmedarbejder. Uddannet som BA i Fine Art (maleri) fra Chelsea College of Art & Design i London. Cecilia arbejder i sit kunstneriske virke med tegning, animationsfilm og artist books, samt afsøger forskellige vinkler på historiefortælling. Hun underviser både i maleri og tegning.

Christina Hamre

Ansat som værkstedsmedarbejder. Uddannet som billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København (2004). Christina arbejder primært med tegning og skulptur og har stor undervisningserfaring.

Frederik Henrik Knap
 Ansat som Kunstformidler, Ansvarlig for Informationen & Unges Laboratorier for Kunst. Uddannet cand. mag. i Kunsthistorie.

Hanne Ravn Hermansen

Ansat som værkstedsmedarbejder. Udannet på Danmarks Designskole og Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole. Hanne arbejder som kunstner inden for maleri, grafik og installation. På SMK laver hun workshops for både børn og voksne og underviser også på billedskolen. Hun elsker at begejstre og inspirere mennesker i alle aldre, til at arbejde med og analysere kunst.

Julie Maria Johnsen

Ansat som undervisnings- og udviklingsmedarbejder. Er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet (2009) og Kunsthistorie fra Københavns Universitet. Julie interesserer sig for og har speciale i dialogbaseret undervisning på kunstmuseer.

Karen Land Hansen

Ansat som værkstedsmedarbejder. Er uddannet MA i Fine Art Sculpture fra The Royal College of Art and Design i London. Har herudover en BA i Fine Art Painting fra The National College. Karen arbejder med skulptur, installation og maleri. Bl.a. har hun lavet flere 'Drone-skulpturer', der er lette træ-strukturer inspireret af ubemandede dronefly. Hun arbejder med formidling af kunsten indenfor både maleri, tegning og skulptur.

Line Kanstrup Nielsen

Ansat som underviser og omviser samt bookingmedarbejder. Læser Kunsthistorie og Moderne Kultur på Københavns Universitet. Har herudover en bachelorgrad i Kunsthistorie og Journalistisk Formidling fra Århus Universitet/Danmarks Journalisthøjskole. Line er særligt interesseret i skandalekunsten, altså den kunst der kan provokere og skabe debat. Hun er ikke bleg for at vise værker, der kan fremkalde en god diskussion – det kunne fx være Bjørn Nørgaards hesteofring.  

Marianne Grymer Bargeman

Ansat som Enhedsleder for Børn & Unge. Er uddannet mag.art. i Kunsthistorie (2003). Har herudover en bachelorgrad i Litteraturvidenskab (1998) samt en diplomuddannelse i Kunst- og kulturledelse (2012) med fokus på læring. Marianne har skrevet speciale om aktuelle positioner i maleri, men udover samtidskunst har hun også en stor interesse for hollandsk kunst 1300-1800.

Michael Boelt Fischer

Ansat som værkstedsmedarbejder. Uddannet Master of Fine Arts fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (2004). Michael interesserer sig for kunstværkets konceptuelle muligheder og mulige fysiske sammensætninger.

Michael Hansen
Ansat som værkstedsleder. Michael interesserer sig for hvad som helst. Uddannet fra Den Frie Lærerskole.

Miriam Wistreich

Ansat som underviser og omviser. Læser Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet. Har derudover en bachelorgrad i Kunsthistorie fra Københavns Universitet samt en mastergrad i Interaktive Medier fra Goldsmiths College i London. Miriam er særligt interesseret i feministisk kunst, nye medier og researchbaserede praksisser og elsker at formidle sin viden til både skoleklasser og private grupper.

Nana Bernhardt

Ansat som Undervisningsansvarlig i Skoletjenesten/Statens Museum for Kunst. Er uddannet mag.art. i Kunsthistorie (2006). Nana har udgivet Dialogbaseret undervisning. Kunstmuseet som læringsrum i samarbejde med Olga Dysthe og Line Esbjørn (2012).

Nanna Starck

Ansat som værkstedsmedarbejder. Uddannet fra Det Kongelige danske Kunstakademi (2004).

Nikolaj Recke
Ansat som kunstner i unges laboratorier for kunst. Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Olivia Skjerk Frankel

Ansat som underviser og omviser samt bookingmedarbejder. Læser Digital Design og Kommunikation på IT Universitetet. Har herudover en bachelorgrad i Kunsthistorie fra Københavns Universitet. Olivia er særligt interesseret digital kunst, cyborgs og posthumanisme og elsker at undersøge hvordan kunstnere til forskellige tider har bearbejdet forholdet mellem menneske, krop og maskine.

Sigrid Marie Wilde Abrahamsen
Ansat som underviser og omviser. Læser Moderne Kultur og Kulturformidling på Københavns Universitet. Har herudover en bachelorgrad i Kunsthistorie og Kulturformidling ligeledes fra Københavns Universitet.
Sigrid er optaget af relationen mellem værk og betragter særligt i forhold til børn og unges oplevelse af kunst. Derudover er hun helt vild med SMKs samling af dansk og nordisk kunst fra 1750-1900.

Tine Hecht-Pedersen

Ansat som værkstedsmedarbejder. Udannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi som Billedhugger ved Bjørn Nørgaard og Hein Heinsen. Tine elsker at formidle kunst til alle og vægter særligt den sanselige oplevelse i forløbene. Hun har siden 2000 formidlet på Den Kongelige Afstøbningssamling og særlig indsigt i støbeteknikker og gips.

Tine Jakobsen

Uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi Billedkunstner, arbejder hovedsagelig med maleri, tegning samt installation.Formidling af alle de formulerede tilbud med værkstedsbesøg. Billed og skulpturanalyse i ældre, moderne og samtidskunst for alle grupper.

Toke Hal

Ansat som underviser og omviser på Den Kongelige Afstøbningssamling. Læser Klassisk Arkæologi på Københavns Universitet. Har herudover en bachelorgrad i Klassisk Arkæologi også fra Københavns Universitet. Toke elsker alskens antikke skulpturer ,og har det derfor som blommen i et æg på SMKs afstøbningssamling.

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 29.feb.2016
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo