Undervisning

Afstøbningssamlingen i det gamle Vestindisk Pakhus gemmer på over 2000 klassiske figurer.

Forløb på Den Kongelige Afstøbningssamling

Vær opmærksom på at Den Kongelige Afstøbningssamling kun har åbent en hverdag om ugen, tirsdag kl. 10-16. Forløb uden for åbningstid kan arrangeres for et ekstra gebyr.  Se de forskellige forløb, som sætter fokus på Den Kongelige Afstøbningssamling


Antikken – et forløb på Den Kongelige Afstøbningssamling

Antikken er en periode, der på mange måder har præget europæisk kultur og historie. I undervisningsforløbet gennemgår vi sammen den kunstneriske, kulturelle og politiske udvikling fra den arkaiske periode og frem til cirka 2.årh.e.kr.

Vi ser på kunstneriske highlights fra perioden og diskuterer, hvad disse kan fortælle os om antikkens menneske, verdenssyn og livsanskuelse. Vi taler også om skulpturernes oprindelige farver og brug, og hvordan de antikke idealer og kunst har været vigtig for eftertiden og stadig er relevant i dag.

Vi tilbyder også 2-timers forløbet "Gisp det er gips", hvor vi afslutter med et gipsværksted.

Forløbet finder sted på Den Kongelige Afstøbningssamling i Toldbodgade. Forløbet kan kun bestilles til 550 kr., hvis det finder sted en tirsdag. Ønsker du at komme en anden dag, kontakt venligst Bookingen.

Målgruppe: 7-10. klasse
Varighed: 1 time 
Pris:
550 kr.


Mytologiens verden – et forløb på Den Kongelige Afstøbningssamling

Grækere og romere i antikken delte den samme mytologi, dog havde guderne forskellige navne. Den græske Zeus hed Jupiter, og hende, vi på græsk kender som Athene, hed Minerva på latin. Undervisningen beskæftiger sig med guder, helte og antikkens verdensopfattelse, ligesom eleverne stifter bekendtskab med mytefortællinger.

Vi tilbyder også forløbet 2-timers forløbet "Gisp det er gips", hvor vi afslutter med gipsværksted.

Forløbet finder sted på Den Kongelige Afstøbningssamling i Toldbodgade. Forløbet kan kun bestilles til 550 kr., hvis det finder sted en tirsdag. Ønsker du at komme en anden dag, kontakt venligst Bookingen.

Målgruppe: 0-6. klasse
Varighed: 1 time
Pris: 550 kr.


Gisp, det er gips – et forløb på Den Kongelige Afstøbningssamling

I forløbet kommer vi på ganske nært hold af afstøbninger af hovedværker fra antikken til renæssancen: eqyptiske konger og fabelvæsner, antikkens guder, romerske kejsere og atleter. Der er mulighed for at nærstudere en rytterstatue i øjenhøjde, alverdens portrætbuster og Michelangelos mesterværker. Vi ser nærmere på udvalgte skulpturer og går derefter i værkstedet, hvor der er mulighed for at lave afstøbninger og forme små skulpturer i gips. 

Forløbet finder sted på Den Kongelige Afstøbningssamling i Toldbodgade. Forløbet kan kun bestilles til 850 kr., hvis det finder sted en tirsdag. Ønsker du at komme en anden dag, kontakt venligst Bookingen.

Målgruppe: 0-10. klasse
Varighed: 2 timer
Pris: 850 kr.

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 30.nov.2015
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo