Undervisning
Værkstedsleder Michael Hansen underviser en gruppe voksne

Værkstedsleder Michael Hansen fortæller om værkerne i en af museets særudstillinger.

Lærerkurser

Vi tilbyder hvert år lærerkurser, så du ved mere om udstillingen, før du kommer på SMK som en del af et undervisningsforløb. 

Du kan se de aktuelle lærerkurser her på siden. Vil du have besked, når vi opretter nye kurser, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev


Kunstkatapult - et forløb for 5. klasse. Onsdag den 28. januar 2015 kl. 15-17

Kunstkatapult er et tværfagligt undervisningsforløb for 5. klasse, der består af fem workshops, som foregår på både skole og museum. Kunstkatapult lader eleverne undersøge og opleve kunsten, samtale om den og analysere den. Og lader også eleverne arbejder praktisk med kunsten og lave deres egne produkter og fortolkninger ved hjælp af både digitalt og materielt billedarbejde.

På lærerkurset fortæller vi mere om de enkelte workshops og de overordnede læringsmål og giver eksempler på, hvordan vi arbejder i forløbet. Vi mødes i museets forhal.

Se filmen om Kunstkatapult og find manual med undervisnignsdesign her.

Tilmelding til museets booking på 33748484 eller på booking_@_smk.dk.

 


Asger Jorn

Asger Jorn skabte markante nybrud med sin kunst, og de giver den dag i dag genlyd nationalt og internationalt. I 2014 markerer SMK 100-året for kunstnerens fødsel med en stor, retrospektiv udstilling. På lærerkurset besøger vi udstillingen sammen med kuratorer og formidlere. Bagefter byder vi på kaffe og lidt sødt og lægger op til diskussion af udstillingens læringsmæssige muligheder. 

Der er ikke flere ledige pladser men vi kan skrive jer på en venteliste. Kontakt  Bookingen

arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 26.aug.2014
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo