Undervisning
Værkstedsleder Michael Hansen underviser en gruppe voksne

Værkstedsleder Michael Hansen fortæller om værkerne i en af museets særudstillinger.

Lærerkurser

Vi tilbyder hvert år lærerkurser, så du ved mere om udstillingen, før du kommer på SMK som en del af et undervisningsforløb. 

Ved tilmelding oplys venligst navn, skolens navn, tlf. nr. og mailadresse til brug i tilfælde af ændringer eller aflysning.

Du kan se de aktuelle lærerkurser her på siden. Vil du have besked, når vi opretter nye kurser, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev


Inspirationsdag om kunstnerledede undervisningsforløb

Onsdag 14. september kl. 15-18 holder SMK inspirationsdag for alle grundskolelærere. Her kan du deltage i mini-workshops, hvor du selv prøver kræfter med de processer og metoder, som museets akademiuddannede kunstnere introducerer eleverne for på de kunstnerledede undervisningsforløb.

De kunstnerledede undervisningsforløb har fokus på kreative processer i mange og forskellige former. I en løbende dialog mellem elevernes oplevelser og fortolkninger af museets værker, arbejder de med idéer og materielle udtryk. Udgangspunktet for arbejdet er et kunstnerisk felt, hvor det legende, eksperimenterende og sanselige/kropslige bruges som afsæt for at skærpe blikket på kunst og materialer.

Der vil være gratis adgang til museet for alle tilmeldte.

Tilmelding sker til museets booking på booking_@_smk.dk. Deadline for tilmelding er fredag d. 2. september.

Detaljeret program følger.


arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 22.mar.2017
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo