Undervisning

Afstøbningssamlingen i det gamle Vestindisk Pakhus gemmer på over 2000 klassiske figurer.

Forløb på Den Kongelige Afstøbningssamling

Vær opmærksom på at Den Kongelige Afstøbningssamling ikke har ugentlige åbningsdage. Omvisninger og undervisningsforløb mod betaling kan bookes på 3373 8484.  Se de forskellige undervisningsforløb nedenfor:Antikken

Antikken er en periode, der på mange måder har præget den europæiske kultur og historie. I undervisningsforløbet gennemgår vi sammen den kunstneriske, kulturelle og politiske udvikling fra den arkaiske periode og frem til cirka 2.årh.e.kr. Vi ser på kunstneriske highlights fra perioden og diskuterer, hvad disse kan fortælle os om antikkens menneske, verdenssyn og livsanskuelse. Kopikritik og skulpturernes oprindelige farver og brug vil ligeledes blive belyst, og endelig vil der også være fokus på, hvordan de antikke idealer og den antikke kunst har været vigtig for eftertiden og stadig er relevant i dag. 

Undervisningsforløbet finder sted på Den Kongelige Afstøbningssamling, Toldbodgade 40, 1253 København K. 

Varighed: 1 time
Pris: 550 + 1250 kr. for åbning af Afstøbningssamlingen. 

 


Gisp, det er gips

På afstøbningssamlingen kommer du på ganske nært hold af afstøbninger af hovedværker fra antikken til renæssancen: egyptiske konger, antikkens guder, romerske kejsere og atleter. Og der er mulighed for at nærstudere en rytterstatue i øjenhøjde, alverdens portrætbuster og Michelangelos mesterværker.
Der er ca. 2.000 gipsskulpturer i samlingen. Vi kigger nærmere på nogle stykker og går derefter i værkstedet, hvor vi laver afstøbninger og forme små skulpturer i gips.

Undervisningsforløbet finder sted på Den Kongelige Afstøbningssamling, Toldbodgade 40, 1253 København K. 

Varighed: 2 timer
Pris:
850 + 1250 kr. for åbning af Afstøbningssamlingen


arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 22.mar.2017
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo