Undervisning
To piger foran malerier fra Poul Gernes' serie Uden titel fra 1968-69.

To piger foran malerier fra Poul Gernes' serie Uden titel fra 1968-69.

Kunstanalyse

Se vores forløb om kunstfortolkning og -forståelse herunder:


Billedanalyse

Hvordan kan man analysere billedkunst? Med udgangspunkt i forskellige medier og formudtryk analyserer vi værker fra museets faste udstillinger. Vi går på tværs af perioder og ismer og såvel skulptur som maleri og installation kan indgå. Efter særlig aftale kan analysemetoderne formal-, social- og betydningsanalyse indgå i 1-times forløbet.

I et 2-timers forløb kombinerer en af vores professionelle kunstnere undervisningen i museets samlinger med kreative processer i værkstedet. Museets værker danner udgangspunkt for en videre refleksion, hvor samspillet mellem idéer og bearbejdelse af materialer giver eleverne mulighed for at eksperimentere med kunstneriske og innovative arbejdsmetoder.

Læs forløbsbeskrivelse af 1-times forløb (pdf)

Varighed: 1 time eller 2 timer
Pris: 550 kr. eller 850 kr.


Ind i billedet – et forløb om perspektiv

Et maleri kan være som et vindue, man kigger igennem. Men der er stor forskel på, hvor langt vi kan se. Nogle kunstnere dyrker maleriets fladhed, hvor andre har fokus på at skabe dybde. Ved hjælp af forskellige teknikker kan maleren snyde vores øjne og skabe perspektivisk dybde. I forløbet ser vi først på udvalgte malerier i de faste udstillinger, og derefter prøver vi selv kræfter med dybdeskabende teknikker i værkstedet. 

Varighed: 2 timer
Pris: 850 kr.arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 27.jun.2016
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo