Undervisning
To piger foran malerier fra Poul Gernes' serie Uden titel fra 1968-69.

To piger foran malerier fra Poul Gernes' serie Uden titel fra 1968-69.


Kunstanalyse

Hvordan kan man analysere billedkunst? Med udgangspunkt i forskellige medier og formudtryk analyserer vi værker fra museets faste udstillinger. Vi går på tværs af perioder og ismer og såvel skulptur som maleri og installation kan indgå. Efter særlig aftale kan analysemetoderne formal-, social- og betydningsanalyse indgå i 1-times forløbet.

I et 2-timers forløb kombinerer en af vores professionelle kunstnere undervisningen i museets samlinger med kreative processer i værkstedet. Museets værker danner udgangspunkt for en videre refleksion, hvor samspillet mellem idéer og bearbejdelse af materialer giver eleverne mulighed for at eksperimentere med kunstneriske og innovative arbejdsmetoder.

Læs forløbsbeskrivelse af 1-times forløb (pdf)

Varighed: 1 time
Pris: 550 kr.

1,5 og 2,5 times forløb med kunstner

I et 1,5 times forløb med en kunstner kombineres værksamtaler med kreative og kunstneriske praksisformer som en måde at opleve kunsten på. Vi bruger fx tegneøvelser til at skærpe blikket og forholde sig til overflader, former og detaljer. Forløbene finder sted i samlingerne og i et nyt undervisningsrum midt i samlingen af moderne kunst.

I et 2,5-times forløb kombinerer en af vores professionelle kunstnere undervisningen i museets samlinger med kreative processer i værkstedet. Museets værker danner udgangspunkt for en videre refleksion, hvor samspillet mellem idéer og bearbejdelse af materialer giver eleverne mulighed for at eksperimentere med kunstneriske og innovative arbejdsmetoder.

Varighed: 1,5 time eller 2,5 time
Pris: 650 kr. eller 850 kr.


arrow Kommentarer (0)
 
Endnu ingen kommentarer
Skriv en kommentar
 


Senest opdateret: 22.mar.2017
Sideansvarlig: Webmaster
SMK Logo