Copyright

  Her kan du læse om, hvordan du kan genbruge tekst og billeder, som du finder på hjemmesiden.

  Hvordan kan du bruge tekst fra hjemmesiden?

  Du er meget velkommen til at citere tekst fra vores hjemmeside, så længe du henviser til SMK som kilde. Gerne med et link tilbage til det sted på hjemmesiden, hvor du fandt teksten.

  Hvordan kan du bruge værker, der er en del af Creative Commons?

  Gengivelser af værker, hvor det tydeligt fremgår, at de er en del af Creative Commons, må du bruge til både private og kommercielle formål. Du skal bare henvise til Statens Museum for Kunst som kilde. Se hvilke værker det drejer sig om

  Hvordan kan du bruge værker, der er beskyttet af ophavsretten?

  Alle andre gengivelser af værker kan du få tilladelse til at bruge ved at henvende dig til vores fotosalg. Det samme gælder fotografier af museet, omvisninger eller lignende.

  Du behøver ikke at søge tilladelse til at bruge værket, hvis:

  • du vil printe 2 papirkopier af et værk til privat brug
  • du vil bruge en digital version af værket til privat brug, hvor kun din husstand og dig har adgang til det. Det kan for eksempel være et elektronisk billedarkiv på din egen computer.


  I alle andre tilfælde skal du kontakte vores fotosalg.

  Hvordan søger du om lov til at bruge et værk, der er beskyttet af ophavsretten?

  Hvis værket stadig er dækket af ophavsretten, fordi kunstneren ikke har været død i 70 år, skal du – udover at henvende dig til vores fotosalg – søge om tilladelse til at bruge værket hos dén, der ejer rettighederne til det. Hvis du ikke ved, hvem der ejer rettighederne til værket, eller bare har spørgsmål til ophavsretten, kan du altid kontakte Copydan Billedkunst:

  Copydan Billedkunst
  Bryggervangen 8
  2100 København Ø
  Telefon: 3544 1491
  E-mail: billedkunst_@_copydan.dk

  Er du i tvivl om brug af værker, fotografier og tekster fra vores hjemmeside, er du meget velkommen til at sende en mail til web_@_smk.dk

  arrow Kommentarer (0)
   
  Endnu ingen kommentarer
  Skriv en kommentar
   


  Senest opdateret: 23.nov.2014
  Sideansvarlig: Webmaster
  SMK Logo