Om hjemmesiden

  Om hjemmesiden

  Hent oplæsningsfunktion på sitet  Adgang for alle

  Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

  Samarbejdspartnere

  Udviklingen af smk.dk er sket i samarbejde med MOC Systems, som har bygget løsningen i Typo3. Hjemmesidens informationsarkitektur er udviklet af Advice Digital og designet er leveret af e-Types

  Hjemmesiden er lanceret marts 2010. For interesse i museets tidligere website, henviser vi til webmuseum.dk

  Skærmstørrelse og browser
  Hjemmesiden er optimeret til minimum 1024p x 600p skærmstørrelse, og kan ses på både Mac og PC med nyeste version af FireFox, Safari og Internet Explorer, dog er siden ikke optimeret til Internet Explorer 6.

  For at se film og spille spil
  Under menupunktet "Udforsk kunsten" > "Web TV" kan du se alle de film, museet har produceret. Hvis du vil spille de spil, museet har produceret, kan du finde dem under menupunktet "Udforsk kunsten" > "Spil". Det kræver en flash afspiller, som du gratis kan hente og installere på din computer.

  For at gå på opdagelse i Kunsthistorier
  Universet Kunsthistorier fungerer i langt det fleste browsere. Det frarådes dog at bruge Internet Explorer, når man bevæger sig rundt på denne del af hjemmesiden, da Kunsthistorier endnu ikke er optimeret til Internet Explorer.

  Retningslinjer for kommentarer
  Vi modtager meget gerne din mening, gode idéer, ris og ros i kommentarfeltet – ligesom vi håber andre besøgende på hjemmesiden forhåbentlig også får glæde af gode kommentarer. Vi værdsætter god tone, så skriv gerne på en måde, som du selv gerne ville blive skrevet til.

  Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, hvis de ikke vedrører det pågældende indhold som for eksempel reklamer, hvis de kan virke stødende eller er i strid med lovgivningen. Vi bruger e-mailadressen til at kontakte dig, hvis der er problemer med kommentaren.

  På vores blogs skriver vi om vores projekter. Indimellem har vi travlt med projekterne, men vi sætter stor ære i at svare på spørgsmål og kommentarer hurtigst muligt.

  arrow Kommentarer (1)
   
  Hej ...
  Her en hilsen fra en frustreret kunst-nybegynder som aldrig har været på SMK
  Jeg vil gerne ha' mine knægte med ind og se gipsafstøbningerne (blev selv slæbt med derind som knægt)
  Kære webmaster: Jeg kan intet finde på smk.dk om det, ej heller ikke noget praktisk info..??
  Når jeg Googler: "Den kgl. afstøbningssamling" får jeg 'døde' link??
  http://www.smk.dk/udforsk-kunsten/samlingerne/700-aars-kunst-og-kunsthistorie/afstoebningssamlingen/
  Desværre vælger vi en tur i GoCart-centeret
  Held og lykke med jeres hjemmeside og evt. nye kunder i butikken
  Bedste hilsner
  Stig Dalkvist
  • Stig Dalkvist
  • 18-02-14 13:03
  Skriv en kommentar
   


  Senest opdateret: 18.nov.2014
  Sideansvarlig: Webmaster
  SMK Logo